Herní bezdrátové sluchátka ROCCAT ELO 7.1 AIR s mikrofónem, bílé

Cena s DPH
2 339 Kč
Cena bez DPH: 1 933 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 445512
Roccat

Herní bezdrátové sluchátka ROCCAT ELO 7.1 AIR s mikrofónem, bílé [ROC-14-142-02]

Poznejte ELO 7.1 AIR

Kvalitní bezdrátová headset s robustní konstrukcí, prostorový zvuk 7.1 a AIMO osvětlením. Pevná a odolná konstrukce, ergonomické náušníky s polstrováním z paměťové pěny a ProSpecs Glasses Relief System, který zmírňuje tlak na brýle při používání. Ovládací prvky a tlačítko pro vypnutí mikrofonu. Jsou výjimečné!

Klíčové vlastnosti

  • ProSpecs Glasses Relief ( od společnosti Turtle Beach )
    je vybaveno polstrováním do uší s měkkou pěnou v části, která spočívá na vašich brýlích, zmírňuje tlak a umožňuje hráčům s brýlemi hrát v pohodlí.
  • Superhuman Hearing
    pro stereofonní nebo 7.1 režimy, aby se automaticky vylepšily kritické zvuky ve hře. Více zvukových výhod oproti soupeřům znamená, že můžete lépe slyšet a více vyhrávat.
  • TruSpeak
    zajišťuje, že váš hlas zní stejně v digitálním světě, stejně jako ve skutečném světě. Rozlučte se se statikou a praskáním, díky křišťálově čisté komunikaci se svými spoluhráči, která zní naprosto přirozeně.
  • Dynamic fit
    zajišťuje dokonalé uchycení. Samonastavitelná kovová čelenka a otočné závěsy sluchátek pro větší flexibilitu pro jedinečný pocit pohodlí.
  • Supreme prostorový zvuk 7.1
    nabízí precizně vyladěné 50mm neodymové měniče. Říkáme tomu vizuální zvuk, protože 360° zvukové charakteristiky vám snadno pomohou vyhledat soupeře. Od ostrých výšek až po dunění hlubokých tónů je každý zvuk pokryt, aby bylo zajištěno, že uslyšíte všechno a nic vám neunikne.
  • Variabilní mikrofon
    nekřičte....řekněte to, díky schopnosti upravit hlasitost mikrofonu uvnitř náhlavní soupravy, můžete snadno komunikovat bez zbytečného křiku na spoluhráče.
  • Stellar Wireless
    technologie vybavuje hráče 24hodinovou dobíjecí baterií. Výdrž až 24h (průměrná doba přehrávání 1týden při běžném používání cca 3h denně).

AIMO LIGHTING ENGINE

ROCCAT AIMO představuje osvětlovací modul a ekosystém v jednom. Vyrábí zářivé osvětlení displeje v 16,8 milionu barev hned po vybalení z krabice, aniž by bylo nutné provádět rozsáhlou konfiguraci. Ekosystém osvětlení AIMO posouvá vaše nastavení na jinou úroveň přidáním organického světla. Synergizuje s dalšími zařízeními kompatibilními s AIMO ( klávesnice, myši, podložky pod myš, ... ) a vytváří živou, nejmodernější estetiku bez nutnosti rozsáhlé konfigurace. S AIMO osvětlením budete vypadat ještě lépe.



Technická specifikace
Sluchátka
Měniče: Neodymiové magnety
Průměr měničů: 50 mm
Frekvenční odezva reproduktoru: 20 Hz - 20 kHz
Ovládání zvuku: tlačítko napájení, ovládací kolečko hlasitosti, ztlumení mikrofonu, kolečko mikrofonu
Mikrofon: Jednosměrný odnímatelný mikrofon
Materiál: Koženková čelenka s pěnovým polstrováním
Design: přes ucho s paměťovou pěnou
Připojení a napájení
Připojení zvuku: Bezdrátový USB vysílač
Frekvenční odezva vysílače: 2,4 GHz
Napájení náhlavní soupravy: Dobíjecí baterie
Baterie: Lithium Polymer
Životnost baterie: až 24h (průměrná doba přehrávání 1týden při běžném používání)
Rozměry a hmotnost:
Délka kabelu: 2 m
Hmotnost: 345 g
Kompatibilita:
Systémové požadavky: USB 2.0 (nebo vyšší)
připojení k internetu (pro software ovladače)
Operační systém: Windows 7, 8, 10 a 11 (softwarová podpora)
PlayStation 4/5: Hlavní ovládání hlasitosti není podporováno z náhlavní soupravy. Pro nastavení stiskněte tlačítko PS> vyberte Zvuk> přejděte na Sluchátka a změňte hlavní hlasitost odtud.
Nintendo Switch: Bezdrátová kompatibilita Nintendo Switch podporovaná prostřednictvím připojení USB pouze v dokovaném režimu. Chat je k dispozici pro hry, které podporují funkci chatu ve hře.

Produktové video

Recenze na Herní bezdrátové sluchátka ROCCAT ELO 7.1 AIR s mikrofónem, bílé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.