Herní myš Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, černá

Cena s DPH
3 559 Kč
Cena bez DPH: 2 941 Kč
 
 
Kód produktu: 457033
ASUS

Herní myš Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, černá [90MP02W0-BMUA00]

Dárek - Herní podložka ASUS ROG Sheath v ceně 649,- Kč


Po zakoupení tohoto produktu získate Cash-Back v hodnote 250 Kč.
Všechny informace o tom, jak uplatnit Cash-Back získáte na této stránce.

ASUS ROG Sheath je extra velká podložka s optimalizovanými vlastnostmi pro všechny typy herních myší. Vyznačuje se hladkým povrchem garantující zcela precizní ovládání. Podložka ROG Sheath má červenou protiskluzovou pogumovanou spodní část ROG, která ji drží na místě, a prošívané okraje odolné vůči třepení.

ROG Sheath se vyznačuje jemně tkaným povrchem, který zajišťuje hladké ovládání vaší herní myši. Ať už preferujete jakékoliv herní nastavení, precizní kontrola je zaručena.

Tato podložka byla podrobena řady přísných zátěžových testů. Při jednom z nich jsme myší po podložce prošli více než 250 km, při jiném jsme zase podložku na 57 hodin vystavili extrémním teplotám-30 ° C a +60 ° C. Díky tloušťce 3 mm si vaše ruce budou připadat jako v bavlnce.

Podložka ROG Sheath je opravdu obrovská-měří 900 × 440 × 3 mm. Budete tak mít dostatek prostoru na všechno své herní vybavení včetně notebooku, klávesnice a myši.

ROG Sheath má červenou protiskluzovou pogumovanou spodní část ROG, která ji drží na místě. Díky tomu zůstanete pánem situace i během těch nejtvrdších soubojů. Odolné prošití podél okrajů brání třepení i po několika letech používání.

Sheath je ochranné pouzdro na vaše meče a čepele. V našem herním světě ROG Sheath slouží jako domovská základna pro všechny vaše herní periferie-zbraně, které používáte na cestě vírem boje. Své protivníky můžete rozpárat a roztrhat na kusy, ROG Sheath však ne! Připravte se na ovládnutí herní říše s ROG Sheath-jděte do toho!

  • Optimalizované na hladký pohyb myši
  • Velké rozměry pojmou vše herní vybavení
  • Červená protiskluzová pogumovaná spodní část ROG
  • Odolné prošití proti třepení
  • Rozměry: 900 x 440 x 3 mm
  • Zobrazit celý popis dárku

    Exkluzivně pouze u nás

    ROG a Aim Lab spojily své síly, aby zvýšily laťku hraní e-sportů s bezdrátovou herní myší ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Tato ultralehká 54-gramová myš, navržená pro e-sportovní nadšence a začínající herní profesionály, obsahuje funkci Aim Lab Settings Optimizer, která měří a analyzuje výkon hráče, aby vytvořila tu nejlepší možnou kombinaci nastavení podle vašich silných stránek . Odhalte šampiona uvnitř - s ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.





    Form faktor

    ROG Harpe Ace je zkonstruována ve spolupráci s nejlepšími e-sportovními profesionály a zaměřovači světových rekordů v Aim Lab.
    Rozsáhlý přehled a pochopení potřeb hráčů e-sportu vedly designéry a inženýry k návrhu 15 různých verzí ROG Harpe Ace, dokud se nedosáhne jemné rovnováhy tvaru a rozložení hmotnosti.


    Aim Lab

    Každý hráč má své silné stránky a vlastnosti, které jsou jedinečné. Aim Lab Settings Optimizer pomáhá určit, jaké jsou ty vaše a pomáhá nastavit Harpe Ace tak, aby hrála podle vašich silných stránek. Software vás provede sérií speciálně navržených úkolů a analyzuje vaše herní návyky FPS, poté vám navrhne nastavení, která jsou přizpůsobena vašemu stylu hry.

    • DPI myši - Toto se zaměří na nalezení citlivosti pro pohyby, které jsou menší než 180 stupňů.
    • Ladění úhlu - Tato úloha najde nejlepší hodnotu ladění úhlu, aby se maximalizovala konzistentnost pohybů myši.
    • Vzdálenost zdvihu - Tento úkol najde hodnotu vzdálenosti zdvihu, při které se vám nejlépe daří, abyste zajistili stabilní pohyby kurzoru.




    Ultralehký design

    Nabitá vítězným tvarovým faktorem a špičkovými specifikacemi je ohromující, že Harpe Ace váží pouhých 54 gramů – a to vše při zachování odolné konstrukce, která obsahuje komponenty, které zefektivní cestu každého hráče k dokonalosti.




    Optický snímač ROG Aimpoint

    Optický snímač ROG AimPoint s rozlišením 36 000 dpi se vyznačuje odchylkou <1 % cpi, která je v tomto odvětví nejvyšší, což vám umožňuje sledovat a mířit s naprostou přesností.

    • Rozlišení 100 - 36 000 DPI
    • Odchylka méně než 1%
    • Rychlost 650 IPS
    • Zrychlení 50 G


    Bezdrátová technologie
    ROG Speednova


    • Ultra nízká latence
      Optimalizuje bezdrátový přenos dat a poskytuje špičkový výkon s nízkou latencí.
    • Spolehlivý přenos dat
      Zajišťuje, že frekvence dotazování zůstává na špičkovém výkonu – dokonce iv hlučném prostředí přetíženém rušením RF signálu z okolních bezdrátových zařízení – protínáním zaseknutých signálů pomocí výkonných spojení a skenováním dostupných frekvencí.
    • Optimalizovaná energetická účinnost
      Snižuje spotřebu energie a poskytuje až 90 hodin výjimečné výdrže baterie.


    Mikrospínače ROG

    Spínače ROG Micro Switch mají životnost 70 milionů kliknutí. Aby se minimalizovala odchylka síly spínání mezi levým a pravým tlačítkem myši, jsou přepínače s odchylkou gramové síly v rozsahu +/-5 (g) seřazeny spolu, aby se zajistil konzistentní pocit kliknutí.

    Přednastavení To-Go

    Funkce přizpůsobení na palubě vám umožňuje kalibrovat a upravovat DPI, frekvenci dotazování, vzdálenost vzletu nebo provést reset hardwaru za běhu, ať jste kdekoli. Díky této flexibilitě je Harpe Ace ideální při účasti na turnajích v e-sportech – stačí jej připojit k vašemu zařízení a můžete začít.

    Čím vás ještě zaujme

      • Gripovací páska se vzorem
        Přibalená páska pro uchopení myši vám poskytuje bezpečnější uchopení a zároveň dodává šmrnc.

      • Plynulé a rychlé klouzání
        ROG Paracord a 100% PTFE nožičky myši umožňují ultra plynulý pohyb myši bez zaseknutí.

      • Podsvícení Aura
        Posuňte styl na další úroveň prostřednictvím nekonečného spektra barev nebo přednastavených efektů s osvětlením Aura Sync RGB.

      • Armory Crate
        Pomocí bezplatného softwaru ROG Armory Crate upravte nastavení výkonu a kalibrace povrchu, programujte a mapujte tlačítka, přizpůsobte světelné efekty Aura Sync RGB a další.

    • Dare to Be Green
      Republic of Gamers je na misi vytvořit udržitelnou budoucnost, ve které budou moci všichni hráči vzkvétat na planetě, kterou nazýváme domovem. Každý krok se počítá a jako součást závazku společnosti ROG vytvořit udržitelnější budoucnost se používání plastů v balení ROG Harpe Ace Aim Lab Edition snížilo, což představuje méně než 1 % hmotnosti.

     

    Technická specifikace
    Konektivita: USB 2.0 (Type C-Type A)
    Bluetooth 5.1
    RF 2,4 GHz
    Senzor: ROG AimPoint
    Rozlišení: 100 – 36 000 dpi
    Max rychlost: 650 IPS
    Max zrychlení: 50G
    Rychlost USB: 1 000 Hz
    Rychlost RF 2.4G: 1 000 Hz
    Typ spínačů: Mechanický spínač ROG 70M
    Počet tlačítek: 5
    Podsvícení: Aura Sync
    Napájení: Integrovaná Li-Ion baterie
    Výdrž baterie: 90 hodin bez osvětlení
    79 hodin s výchozím osvětlením (breathing)
    Tvar: obouruční
    Styl uchopení: Palm grip
    Claw grip
    Fingertip grip
    Typ hry: FPS
    MOBA
    Kompatibilita: Windows 10 , 11
    Software: Armory Crate
    Rozměry: 125 x 63,7 x 39,6 mm
    Hmotnost bez kabelu: 54 g

    Obsah balení:

    • Myš
    • 1 x USB Dongle
    • 1 x USB Dongle Extender
    • 1 x ROG Paracord
    • 1 x ROG x Aim Lab Sticker
    • 3 x Nohy myši
    • 1 x Sada pásků na uchopení myši (jednorázová)
    • Dokumentace


    Recenze na Herní myš Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, černá

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.