Hell Let Loose Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hell Let Loose - Xbox Series X|S
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 436834
TeamEN dabing

Doporučené produkty (1)

Hell Let Loose [PS5]


Hardcore FPS zážitek z Druhé Světové Války s epickými bitvami se stovkou hráčů.


Pěchota, tanky, dělostřelectvo - dynamicky se posouvající linie a unikátní FPS kombinovaná s real time strategií inspirovanou meta-hrami o surovinách.


Bojujte v nejikoničtějších bitvách Západní Fronty, včetně Carentanu, pláže Omaha, Foy a mnoho dalších.


Toto jsou boje zcela nových rozměrů... S tanky, které dominují bojišti, důležité zásobovací řetězce a vy jste jen dalším ozubeným kolem v mašinérii kolosální kombinované války. Hell Let Loose vás zasadí do chaosu války, kompletně s hráči ovládanými vozidly, dynamicky se měnící přední linií a kritický gameplay zaměřený na jednotky. Ten diktuje kterým směrem směřují váhy války.


Obsahuje více než 9 ikonických map vymodelovaných podle skutečných fotek a satelitních dat. Celé bojiště je poděleno do velkých sektorů k zabrání. Toto hráče pohltí a vytvoří pro něj unikátní herní zážitek, který proti sobě postaví dvě jednotky 50 hráčů v boji na život a na smrt. Budete bojovat na polích, v lesích, městech a na mostech. Když sektor zaberete, vygeneruje jeden ze tří zdrojů pro vaši jednotku, což vytváří komplexní meta-hru, která ovlivní váš pochod k vítězství.


Vlastnosti:

  • Bojujte v epických bitvách 50 vs 50
  • Dva odlišné herní módy - Ofenziva a vedení války
  • 9 map s tím, že přibude mnoho dalších - vyloďte se na pláži Omaha, probojujte se přes Carentan a do zamrzlých loesů Foy předtím, než zdoláte Kótu 400.
  • Nikdy nebojujte ve stejné bitvě dvakrát - 99 různých bodů na mapu, které můžete obsadit, znamená tisíce potencionálních bitev.
  • Hrajte a ovládněte jednu ze 14 unikátních rolí, vatanu: Důstojník, Medik, Kulometčík, Velitel, Posádka, Sniper a další
  • Nepřetržitě aktualizované mapy, zbraně, vlastnosti a jiné
  • Balistika věrná realitě a zpětný ráz vytvářejí uspokojivý herní zážitek, založený na schopnostech hráče


Související produkty (1)


Recenze na Hell Let Loose

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.