Haylou S35 ANC, dark blue

Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 464882
Haylou

Haylou S35 ANC, dark blue

Trendový design s neuvěřitelným zvukem

Objevte kouzlo hudby nově se sluchátky Haylou S35! Sluchátka jsou vybavena dynamickými 40 mm měniči a mají certifikát Hi-Res, což znamená, že poskytují zvuk nejvyšší kvality. Modul Bluetooth 5.2 je zodpovědný za okamžité připojení k vybranému zařízení a výkonná baterie umožňuje až 60 hodin používání. Podporují také technologii potlačení šumu ANC, která eliminuje zvuky až do -42 dB, a zabudované mikrofony umožňují uskutečňovat telefonní hovory. Boční tlačítka vám usnadní přístup k nejdůležitějším funkcím.

O produktu

  • Nechte se ohromit kvalitou zvuku
    Ať už posloucháte své oblíbené skladby, podcasty nebo sledujete filmy, sluchátka Haylou S35 vám poskytnou výjimečný zážitek z poslechu. Dynamické měniče o průměru 40 milimetrů poskytují věrnou reprodukci vysokých, středních a nízkých tónů a čistý, přirozený a detailní zvuk. Sluchátka získala také certifikát Hi-Res.
  • Zapomeňte na okolní svět
    Nasaďte si sluchátka a soustřeďte se na krásu přehrávaných skladeb! Haylou S35 využívají inovativní technologii potlačení hluku ANC, která účinně eliminuje okolní zvuky až do -42 dB. Díky tomu se můžete plně ponořit do zvuků svých oblíbených skladeb. Upřednostňujete zůstat v kontaktu se světem? Vyberte si režim Transparent - nemusíte si ani sundávat sluchátka, abyste slyšeli, co říká druhá osoba!
  • Objevte novou úroveň pohodlí
    Užívejte si bezkonkurenční pohodlí! Sluchátka jsou vybavena velkými měkkými pěnovými náušníky, které dokonale padnou do uší bez nepříjemného tlaku. Díky nastavitelnému hlavovému mostu můžete jejich velikost snadno přizpůsobit svým potřebám a skládací konstrukce usnadňuje jejich skladování. Sluchátka Haylou S35 zaujmou také svým minimalistickým, stylovým designem.
  • Vyrobeno pro rozhovory
    Přeplněný autobus, vlakové nádraží nebo nebodaj nákupní centrum? Nyní můžete svobodně telefonovat na jakémkoli místě! Sluchátka jsou vybavena 5 mikrofony, které přesně zaznamenají váš hlas. Využívají také technologii ENC, která spolehlivě odstraňuje okolní hluk. Můžete si být jisti, že volající uslyší vše, co chcete říct!
  • Až 60 hodin provozu
    Chystáte se na dlouhou cestu? Vezměte si sluchátka s sebou a poslouchejte hudbu tak dlouho, jak budete chtít! Vestavěná baterie s kapacitou 600 mAh poskytuje až 60 hodin provozu při vypnutém režimu ANC nebo až 40 hodin při zapnutém režimu. To vám dává svobodu přehrávat své oblíbené skladby po celý den.
  • Další možnosti pomocí aplikace
    Chcete získat přístup k dalším zajímavým funkcím sluchátek? Stáhněte si do svého chytrého telefonu speciální aplikaci! Pomocí ní můžete kdykoli zkontrolovat stav nabití, měnit režimy nebo si vybrat z dostupných nastavení EQ a přizpůsobit zvuk sluchátek svým preferencím. Zvýrazněte basy, podtrhněte středy nebo experimentujte s dalšími nastaveními, abyste získali dokonalý zvuk!
  • Bezdrátové připojení
    Rušení, zpoždění a jiné problémy s připojením jsou minulostí. Sluchátka využívají pokročilou technologii Bluetooth 5.2, která je zodpovědná za rychlé, stabilní a spolehlivé připojení s dosahem až 10 metrů. Navíc je můžete připojit ke 2 zařízením současně pro ještě větší pohodlí. Haylou S35 nabízí také speciální herní režim, který zaručuje mimořádně nízkou latenci - nyní už vašemu soupeři neunikne žádná pozornost!

Technická specifikace

Obecné
Velikost měničů: 40 mm
Bluetooth: 5.2
Bluetooth protokoly: HFP, A2DP, AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Zvuk: Hi-Res
Frekvenční rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktivní potlačení hluku: ano, 42 dB Hybrid ANC s více režimy
Výdrž baterie: 60 hodin (ANC vypnuto)
40 hodin (ANC zapnuto)
Kapacita baterie: 600 mAh
Čas nabíjení: 2,5 hodin

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka
  • Nabíjecí kabel
  • Dokumentace


Recenze na Haylou S35 ANC, dark blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.