Harvestella Nintendo SWITCH

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 449300
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 589 Kč

Harvestella [NSW]

Farmářčete, bojujte a navazujte přátelství v novém světě fantazie!
Zcela nová fantasy x life simulace RPG od Square Enix! Během měnících se ročních období prozkoumejte nápaditý svět, starejte se o své plodiny, čelte nepřátelům v dynamickém boji a rozluštěte záhadu období smrti, Quietus.

O hře:

Harvestella se odehrává v živém a barevném světě, kde čtyři obrovské krystaly s názvem "Seaslight" vytvářejí stabilní změnu mezi čtyřmi ročními obdobími. Dobrodružství začíná, když se začnou objevovat abnormality v mořském světle, čímž se vytvoří „Quietus“, období smrti, které se odehrává mezi přirozeně se vyskytujícími čtyřmi ročními obdobími. Během Quietus plodiny vadnou a lidé se nemohou vydat ven a znepokojivě se tato roční období každým rokem záhadně prodlužují.
V této životní simulaci RPG budou hráči růst a starat se o plodiny, používat ingredience pro vaření a výrobu předmětů a vydávat se do světa, který se živě mění v závislosti na ročním období, navštěvovat různá města, komunikovat s měšťany, chodit na ryby a další . Hráči si mohou vybrat z různých úkolů, jako jsou Fighter, Shadow Walker a Mage, a vydat se se svou stranou do kobek, aby objevili původ světa i pravdu o katastrofě.

Klíčové vlastnosti

  • Ticho
    Období smrti, které přichází se střídáním ročních období. Rostliny vadnou. Lidé nemohou ani chodit venku kvůli prachu smrti, který naplňuje vzduch. A každý rok Quietus přetrvává déle a déle...
  • Svět
    Město Nemea, kde po celý rok kvetou třešně. Shatolla, přímořské město s rušnou hospodou. Lethe Village, zářící v zářivých barvách čtyř ročních období. Svaté hlavní město Argentiny zahalené sněhem. Použijte mapu světa na cestu do všech těchto osad a jejich příslušných dungeonů. Budete muset projít krásnými, zrádnými cestami, abyste se dostali k Seaslights – čtyřem obrovským krystalům, které řídí roční období.
  • Každodenní život
    Pěstujte na svých polích ovoce, zeleninu a plodiny, které můžete prodat nebo použít jako materiál pro výrobu. Pokud při vaření použijete produkty, které jste si vypěstovali, jídlo vám poskytne mimořádně užitečné efekty pro vaše dobrodružství, jako například obnovení HP nebo dočasné zvýšení statistik! Možná by bylo dobré postarat se io nějaké kypré ptáčky, důstojnou kozí vlnu a domácí zvířátko totokaku.
  • Spojenci
    Shrika, misionář hledající novou formu víry. Heine, pompézní gentleman mechanik. Asyl, potomek lidí z větrné básně. A Aria, záhadná dívka, která tvrdí, že přišla z budoucnosti. Spolupracujte se svými spojenci a někdy se s nimi i setkejte, včetně těchto postav. Dosáhněte hlubšího vzájemného porozumění tím, že budete čelit svým starostem a způsobu života čelům.
  • Boj
    Překonejte bitvy bezproblémovým přepínáním mezi úkoly během boje – včetně bojovníka, který ovládá techniky rychlého meče, Shadow Walker, který uděluje kritické rány dvěma čepelemi, nebo Mága, který se specializuje na magické útoky. Když se setkáte s mocným nepřítelem, chytře zaměřte jejich slabá místa, abyste vyvolali stav Double Break a okamžitě je zlikvidujte!

Trailer

Související produkty (2)


Recenze na Harvestella

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.