Gym Beam ENTROPIQ Gaming Caps 60 ks

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 462089
Gym

Gym Beam ENTROPIQ Gaming Caps 60 ks

Preworkout pro hráče od hráčů vyvinutý ve spolupráci s e-sportovním týmem ENTROPIQ

Udržujte se ve formě a zdolávejte všechny překážky, které se mohou v průběhu vašeho herního výkonu vyskytnout. Gym Beam představuje kapsle ENTROPIQ Gaming Caps jako preworkout pro profesionální e-sportovce, začátečníky nebo herní nadšence. Kapsle jsou nabité prospěšnými a pečlivě vybranými látkami, díky kterým hra nikdy nekončí byly vyvinuty špičkovým e-sportovním týmem ENTROPIQ. O váš prvotřídní výkon ve světě e-sportu se postará 13 aktivních složek, které se spolu s adaptogeny podpoří kromě vašeho výkonu také lepší zvládání napětí ze stresujících online soubojů. Díky ENTROPIQ Gaming Caps nebude vašemu vítězství stát nic v cestě!

O produktu

    • Váš výkon podpoří 13 pečlivě vybraných látek:
      L-tyrosin - nazývá se také jako tzv. stresový hormon a jeho hlavním úkolem je připravit organizms na zátěž, které může čelit každý e-hráč. Tato látka funguje jako prekurzor syntézy dopaminu a norepinefrinu (norradrenalinu).
      Extrakt z bakopy drobnolisté a acetyl l-karnitin - patří mezi oblíbená nootropika a jsou klíčová pro každého hráče. Svými blahodárnými účinky posilují klíčové vjemy, které rozhodují o každém zápase. Je to například zlepšení paměti, koncentrace či myšlení.
      Extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) a ashwagandha - jsou látky řadící se mezi adaptogeny. Přispívají k lepšímu zvládání stresových situací respektive pomáhají budovat odolnost vůči stresu, který má teprve přijít. To vám pomůže zachovat chladnou hlavu v každém souboji, což může ovlivnit celkové skóre.
      Kofein - je to látka nejčastěji se vykytující v energetických nápojích či kávě, ale oproti těmto nápojům zde absentuje množství sacharidů což dává prostor pro zdravější stimulování během vašich zápasů. Kofein oddalují únavu a udržuje bdělý stav spolu s rychlými reakcemi pořád když to potřebujete. Tyto aspekty mají významný vliv na celkové výsledky každého hráče. Obsah kofeinu je 120 mg na jednu tabletu což odpovídá přibližně jednomu silnému espressu.
      L-teanin - je látka zařazující se mezi vysoce účinná nootropika, která působí synergicky s kofeinem. Zajišťuje jeho pozvolný nástup a znamená to, že zažijete zvýšené soustředění, vědomí a energii, jakož i snížený stres a zlepšenou duševní odolnost na ještě vyšší úroveň.
      Fosfatidylserin - je vyhledáván s cílem podpory kognitivních funkcí. Ty ve světě e-sportu umí být rozhodující. Mimo již zmiňované sem patří například pozornost či schopnost vnímat a řešit problémy. Jedná se tedy o vlastnosti, které ocení nejen fanoušci taktických nebo RTS her. Fosfatidylserin je navíc jednou z nejdůležitějších strukturálních součástí membrán nervových buněk, které se podílejí na přenosu signálů v celém organismu. Kvalita a rychlost těchto přenosů pak ovlivňuje i již zmiňovanou reakční rychlost. Ta patří k TOP vlastnostem nejlepších e-sportovních hráčů, což velmi dobře vědí také v týmu ENTROPIQ.
      Extrakt z Ginkgo Biloba - přispívá k duševní rovnováze, podporuje soustředěnost, krátkodobou paměť a zapamatování si v období zvýšeného stresu). Pomáhá udržovat paměť a poznávací funkce. Podporuje prokrvení, čímž příznivě působí i na výkon mozku a jeho reaktivitu.
      Vitamíny skupiny B - B6 a B12 - podílejí se na snížení vyčerpání a únavy. Vitamín B6 navíc přispívá ke správné funkci psychiky, která může dostat zabrat během náročných turnajů nebo e-sportovních tréninků. Vitamin B12 má pak pozitivní vliv na látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie a na imunitní systém. Díky jeho optimálnímu fungování vás nic nevyřadí ze hry a můžete se tak plně soustředit na svůj výkon a dobíjení žebříčků.
      Zinek - je minerální látka, která se v těle podílí na mnoha procesech. V organismu je důležitý pro kognitivní funkce, mezi něž patří paměť či pozornost. Je nepostradatelný pro správné fungování imunity a ochranu buněk před oxidačním stresem. Má pozitivní vliv na zmiňovaný imunitní systém a přispívá také k udržení dobrého zraku.
      Vitamin A - vitamin A spolu má pozitivní vliv na imunitní systém. Samotný vitamín A navíc přispívá k udržení dobrého zraku. Právě ten čelí během dlouhých hodin hraní a e-sportovních tréninků velké zátěži, takže je nutno jej maximálně podporovat.
      Extrakt z aksamitníku vzpřímené (Tagetes erecta) s obsahem luteinu - jde o silný antioxidant, který je součástí očního pigmentu. Chrání oči před ultrafialovými paprsky a modrým světlem z obrazovek počítačů či televizorů, a proto se často pojí se zdravým zrakem.

    • Upozornění
      Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Prášek obsahuje vysoký obsah kofeinu (120 mg na dávku). Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

  • Složení
    Acetyl L-karnitin, bakopa extrakt (Bacopa monnieri) (list) (55% bakosidy), L-theanin, fosfatidylserin 70%, bezvodý kofein, extrakt z kořene ashwagandhy (Withania somnifera) (5% vitanolidy), extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) (3% rosavin), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), ginkgo biloba extrakt 10: (Daucus carota) (10% beta karoten), bisglycinát zinečnatý, extrakt z aksamitníku vzpřímené (Tagetes erecta) (80% lutein), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B12 (kyanokobalamin), hypromeló.
  • Dávkování
    Užívejte 2 kapsle před nebo během hraní.

Klíčové vlastnostiEntropiq Energy Caps

  • Kapsle byly vyvinuty ve spolupráci s úspěšným e-sportovním týmem ENTROPIQ
  • Obsahují 13 aktivních látek
  • Součástí jsou i adaptogeny a nootropika pro podporu paměti, myšlení a koncentrace
  • Jsou speciálně navrženy pro podporu herního výkonu a slouží jako preworkout
  • Prospívá v boji proti stresu a zároveň pomáhá zvyšovat psychickou odolnost
  • Jsou vhodné pro každého e-sportovce
  • Snižuje vyčerpanost, únavu
  • Má pozitivní vliv na imunitní systém
  • Podporuje psychiku a nervový systém
  • Může zlepšit reakční rychlost v každé hře
  • Podporuje energetický metabolismus
  • Ocení jej profesionální e-sportovci nebo nadšenci
  • Může zostřit smysly během každého zápasu

 

Vlastnosti
BIO Ne
Bezlepkový Ano
Bez laktózy Ano
Vegetariánský Ano
Veganský Ano
Forma Kapsle
Bez umělých sladidel Ano
Bez GMO Ano
Hmotnost 42,2 g
Rozměry 115 × 65 x 65 mm

Obsah balení:

  • Gym Beam Gaming Caps 60 ks
  • Dokumentace


Recenze na Gym Beam ENTROPIQ Gaming Caps 60 ks

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.