Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) - PS4Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) - PS5Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 453635
PrimeEN dabing

Gungrave G.O.R.E (Day One Edition) [PC DVD]

 

O hře

Připravte se na výpravnou výpravu napříč jihovýchodní Asií a proveďte svou pomstu!

Gungrave G.O.R.E je stylová akční střílečka z pohledu třetí osoby od jihokorejského studia IGGYMOB, ve které převezmete roli Gravea, pistolníka vzkříšení a odporného antihrdiny svých snů, který seká tuny nepřátel v krvavém baletu kulek.

V blízké budoucnosti se znovu objeví Seed, nebezpečná mimozemská droga a rozšíří se po celém světě. Jste „Grave“, bývalý mafiánský zabiják, zabit, oživen a přeměněn na armádu jednoho muže, Pistolník vzkříšení bez emocí, ale posedlý ochranou vaší adoptivní dcery Miky.

Klíčové vlastnosti

  • G.O.R.E
    Jako titulární Gunslinger of Resurrection se stanete odporným antihrdinou svých snů, dokonalým strojem na zabíjení, který bez milosti brutálně brutálně zničí své nepřátele. Skrýt se a ustoupit není pro Gravea možnost, vždy jde plnou párou vpřed, nejlépe přímo přes své nepřátele.

  • Styl pro vaše nepřátele s Gun Kata
    Stylová střelba ze třetí osoby se potýká s bojovými uměními na blízko a vytváří plynule plynulou akci, když budete drtit své nepřátele v krvavém baletu kuliček. Využijte neomezené množství munice pro pistole Cerberus a svoji transformovatelnou EVO rakev k uvolnění zničujících komb ve snaze o maximální poškození a styl.

  • Zapojte se do Vengeance
    Vychutnejte si divokou jízdu, epický a emocionální příběh o pomstě, lásce a loajalitě s více než 12 hodinami hraní v příběhovém režimu, pro fanoušky Gungrave i pro nováčky.

  • Užijte si Scenery
    Vydejte se na epické dobrodružství napříč jihovýchodní Asií, založeném na skutečných místech s temným, futuristickým nádechem.

  • Bonus k Day One Edition: Death Ronin Grave a OD Grave
    Staňte se Chmurným sekáčem a likvidujte nepřátele stylově díky skinu Death Ronin Grave, který navrhl Ikumi Nakamura. Chcete se vrátit do roku 2004 a předávkovat se akcí ze staré školy? OD Grave vám to nabídne a promění vaše dobrodružství na výlet do historie.

Day One Edition obsahuje:

  • Death Ronin Grave
  • OD Grave

Trailer


Recenze na Gungrave G.O.R.E (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.