Guilty Gear Xrd -Sign- [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 441587
H2EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Guilty Gear Xrd -Sign- [Steam] [PC digital]


Revoluční grafika, ohromující bojový systém! Pokračujíc v odkazu z roku 1998, přichází nejnovější přírůstek do série „Guilty Gear“! Všechny vizuální prvky, zejména postavy, byly překresleny v plném 3D, vyladěny do nejjemnějších detailů a ručně vyleštěny mistry animace, aby vytvořily ten nejkvalitnější ručně kreslený anime efekt!


Bojový systém hry byl také přepracován, s ústředním důrazem na jeho základní systém, „Roman Cancel“! Vymyslete si svůj vlastní herní plán s tímto novým systémem a vytvořte si vlastní bojovou strategii!


Souboj 17 postav, nových a starých!
Počínaje Solem a Kyem se do boje pustí celkem 12 postav z předchozí série Guilty Gear spolu s 5 zcela novými postavami, které se poprvé objeví v GUILTY GEAR Xrd -SIGN-! S Bedmanem, Sinem, Ramlethalem, Elpheltem a Leem, kteří se připojili k šarvátce, je boj ještě intenzivnější!
*Sin, Elphelt a Leo lze odemknout pomocí měny ve hře nebo je lze snadno získat zakoupením příslušných DLC.


Jedinečné herní režimy
Naučte se provazy bojových her prostřednictvím komické epizody Sin and Sol v „TUTORIAL Mode“ a zkuste se vyzvat, abyste dokončili všechny mise v jiných tréninkových režimech! Ilustrace a BGM lze odemknout v „GALLERY Mode“ a hráči mohou přizpůsobit své oblíbené postavy k použití v „režimu MOM“ pomocí různých pohybů jiných postav, například nechat Ky střílet Gunflame!


Nový „STORY Mode“ využívá jedinečného přístupu kombinování standardních dobrodružných her s televizní animací, které spolu rozvinou tradici Guilty Gear.


SÍŤOVÝ MÓD
Umístěte své osobní skóre na sázku a bojujte s ostatními hráči v „Rank Match“ nebo si jednoduše vychutnejte nový režim „Player Match“ bez obav!


Komunikujte s hráči z celého světa v nové místnosti Player Match a sedněte si do bitvy! Kromě toho si můžete nastavit vstup do fronty Rank Match a během čekání na vyrovnání můžete přistupovat k dalším offline herním režimům, jako jsou „ARCADE“ a „TRAINING“.


Můžete také sledovat zápasy jiných hráčů tak, že vstoupíte do jejich místností Player Match a sednete si na místo pro diváky!


  • Název vydavatele: H2 Interactive Co., Ltd
  • Název vývojáře: Arc System Works
  • Datum vydání: 09.12.2015
  • Pegi: 16
  • Žánr: Akční
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 / 8 / 8.1
    Procesor: Intel Core i5, 2.0 GHz
    Paměť: 2 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 560 / Radeon HD 7770
    Volné místo na disku: 12 GB
    DirectX: Verze 9.0c


    Jedná se o digitální verzi hry Guilty Gear Xrd -Sign-, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © ARC SYSTEM WORKS


Recenze na Guilty Gear Xrd -Sign- [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.