G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 469065
G.SKILL

G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V [F4-2133C15S-4GRS]

Ripjaws V

G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM kit je ideální upgrade systému a poskytuje rychlejší přenos dat a vyšší energetickou účinnost než kdykoli předtím. Zažijte nový standard rychlosti s Ripjaws DDR4 SO-DIMM ještě dnes!

O produktu

    • Zažijte výkon DDR4
      Pociťte zvýšení rychlosti s G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM! Tato paměťová sada, navržená pro nejnovější ultra výkonný notebook a PC s malým tvarovým faktorem, představuje ideální aktualizaci systému a poskytuje rychlejší přenos dat a vyšší energetickou účinnost než kdykoli předtím. Zažijte nový standard rychlosti s Ripjaws DDR4 SO-DIMM ještě dnes!

    • Navrženo pro ultra výkon a spolehlivost
      Každá jednotlivá paměťová souprava je zkonstruována pouze ze speciálně stíněných komponentů, ručně vybraných z přísného a vysoce selektivního procesu řazení G.SKILL, a je důkladně testována, aby byl zaručen maximální výkon a spolehlivost.

    • Malý a rychlý
      Ripjaws DDR4 SO-DIMM je kompatibilní s vysoce výkonnými herními notebooky a počítači malých rozměrů, které podporují paměť DDR4 SO-DIMM. Je to jeden z nejjednodušších a nákladově nejefektivnějších způsobů upgradu počítačů, ať už se jedná o hry nebo práci.

  • Energeticky efektivní
    Ripjaws DDR4 SO-DIMM, navržený s nízkým napětím 1,2 V ~ 1,35 V ve standardu DDR4, snižuje spotřebu energie a současně snižuje tepelný výkon, což pomáhá vaším systémem běžet chladněji, stabilněji a efektivněji.

 

Technická specifikace
Typ paměti DDR4
Kapacita 4GB (4GBx1)
Vícekanálová souprava Single Channel Kit
Testovaná rychlost (XMP/EXPO) 2133 MT/s
Testovaná latence (XMP/EXPO) 15-15-15-36
Testované napětí (XMP/EXPO) 1,20 V

Obsah balení:

  • Paměť G.SKILL
  • Dokumentace


Recenze na G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.