G.SKILL 32GB kit DDR5 6000 CL32 Trident Z5 RGB, černá

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
3 769 Kč
Cena bez DPH: 3 115 Kč
 
 
Kód produktu: 463601
G.SKILL

G.SKILL 32GB kit DDR5 6000 CL32 Trident Z5 RGB, černá [F5-6000J3238F16GX2-TZ5RK]

G.SKill Trident Z5

Paměť Trident Z5 RGB řady DDR5 je navržena pro mimořádně vysoký výkon na platformách DDR5. Paměť Trident Z5 RGB DDR5 DRAM s elegantním a efektivním hliníkovým designem rozdělovače tepla, který je k dispozici v metalické stříbrné nebo matné černé barvě, je ideální volbou pro sestavení vysoce výkonného systému.

O produktu

    • Trident Z5
      Paměť Trident Z5 RGB série DDR5 je navržena pro mimořádně vysoký výkon na platformách DDR5. Paměť Trident Z5 RGB DDR5 DRAM s elegantním a efektivním hliníkovým designem rozdělovače tepla, který je k dispozici v metalické stříbrné nebo matné černé barvě, je ideální volbou pro sestavení vysoce výkonného systému.

    • Extrémně rychlý výkon DDR5
      Trident Z5 RGB ohlašuje novou éru paměťového výkonu s ultra vysokými rychlostmi přenosu dat a je navržen tak, aby splňoval vysoké standardy výkonu a kvality. Každý paměťový modul Trident Z5 RGB je vytvořen z ručně testovaných integrovaných obvodů DDR5 DRAM, aby bylo dosaženo vysokého paměťového výkonu na platformách DDR5.

    • Extrémní výkon paměti s platformou Intel Core
      G.SKILL se věnuje vývoji výkonných přetaktovaných paměťových souprav. Trident Z5 RGB, vyvinutý a optimalizovaný na platformě Intel Core, využívá rychlostního potenciálu DDR5 a přináší zcela novou úroveň výkonu celosvětovým overclockerům a počítačovým nadšencům.

    • Prémiový design chladiče s dvojitou texturou
      Rodina Trident Z5 zahrnuje designové prvky hyperauta do ikonického tepelného rozprašovače Trident, čímž vytváří elegantní a futuristický vzhled. Trident Z5 RGB s černým broušeným hliníkovým páskem vloženým do kovového stříbrného nebo matného černého těla a na vrcholu s průsvitnou světelnou lištou RGB optimalizovanou pro plynulé osvětlení je ideální pro širokou škálu témat sestavování PC.

    • Navrženo pro výjimečný zážitek s DDR5
      Každá paměťová souprava Trident Z5 RGB je testována v rámci přísného procesu ověřování G.SKILL, aby se zajistila vynikající kvalita.

    • Zjednodušený světelný pruh RGB
      Trident Z5 RGB, navržený s efektivní světelnou lištou, vypadá elegantněji než kdykoliv předtím. Díky přizpůsobitelnému podsvícení RGB pomocí softwaru pro ovládání osvětlení G.SKILL nebo podporovaného softwaru základní desky třetí strany je přizpůsobení barev a světelných efektů Trident Z5 RGB hračkou.

  • Synchronizace s osvětlením systému
    Chcete synchronizovat osvětlení systému? Pro přizpůsobení barev a efektů vaší paměti Trident Z5 RGB a kompatibilních základních desek můžete použít software Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light nebo ASRock Polychrome Sync! (*Podpora ovládání osvětlení Trident Z5 RGB prostřednictvím uvedeného softwaru třetích stran se může mezi modely základních desek lišit.)

Klíčové vlastnosti

  • Kvalita produktů G.SKill
  • Kvalitní a výkonný paměťový modul typu DDR5 ze série Trident Z
  • RGB LED osvětlení
  • Elegantní design chladiče
  • Ovládání osvětlení přes software známých výrobců základních desek

 

Technická specifikace
Typ paměti DDR5
Kapacita 32GB (16GBx2)
CAS Latency (CL) 32
Vícekanálová souprava Dvoukanálová souprava
Testovaná rychlost (XMP/EXPO) 6000 MT/s
Testovaná latence (XMP/EXPO) 32-38-38-96
Testované napětí (XMP/EXPO) 1,35 V
Registrované/Nevyrovnávané Bez vyrovnávací paměti
Kontrola chyb (ECC) Non-ECC
Rychlost SPD (výchozí) 4800 MT/s
Napětí SPD (výchozí) 1,10 V
Ventilátor Ne
Vlastnosti Intel XMP 3.0 (Extreme Memory Profile) Připraveno

Obsah balení:

  • Paměť G.SKILL
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na G.SKILL 32GB kit DDR5 6000 CL32 Trident Z5 RGB, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.