Greak: Memories of Azur Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Greak: Memories of Azur - Xbox Series X|SGreak: Memories of Azur - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 433667
TeamEN dabing

Greak: Memories of Azur [PS5]


Greak: Memories of Azur je boční rolovací hra pro jednoho hráče s ručně kreslenými animacemi. Převezmete roli tří sourozenců: Greak, Adara a Raydel, kteří vás provedou zeměmi Azur. Střídejte mezi nimi kontrolu a využijte jejich jedinečné schopnosti k útěku před urlagskou invazí.


Greak je jméno hlavní postavy a nejmenšího bratra ze tří. Patří do magické rasy zvané Courines, která je v současné době pod útokem nepřátelské invaze z frakce zvané Urlags. Tato bitva probíhá již dlouho a Kurínci začínají utíkat ze svých vlastních zemí. Cílem Greak je znovu se setkat se svým bratrem (Raydel) a jeho sestrou (Adara) a poté uniknout ze zemí Azur stavbou vzducholodě kousek po kousku. V průběhu hry naleznete každého sourozence v různých scénářích, jakmile to uděláte, připojí se k dobrodružství a pomohou vám postupovat hrou.


  • Ručně kreslené umění a animace: Užijte si podmanivou příběhovou linii o rodině, domově a svazku v těžkých časech a objevujte barevné a expresivní scénáře.
  • Speciálně vyrobené hádanky: Vyřešte speciálně navržené hádanky a najděte a posbírejte chybějící kousky vzducholodě v propojeném světě.
  • Unikátní hratelnost: Střídejte tři postavy a využijte jejich různé schopnosti k objevování kouzelných zemí Azur.
  • Rychlý boj: Objevujte nové oblasti a bojujte proti širokému spektru nepřátel, abyste zachránili Courines před invazí Urlag.
  • Kinematografické klipy: Utkejte se s krásnými ručně kreslenými filmovými klipy, které budou provázet klíčové příběhové momenty a ponoří vás do světa Azur.
  • Soundtrack živého orchestru: Vychutnejte si expresivní a atmosférické hudební motivy speciálně navržené tak, abyste zažili jedinečné dobrodružství.


Recenze na Greak: Memories of Azur

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.