Grafický tablet XPPen Artist 14 Pro (2. generace) plus RC bezdrátový ovladač

12 990 Kč
12 990 Kč
Cena bez DPH: 10 736 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 473615
XP-Pen

Grafický tablet XPPen Artist 14 Pro (2. generace) plus RC bezdrátový ovladač [A14P2RC]


Grafický tablet i pro náročné

Společnost XPPen má tu čest spolupracovat se Shanem Jiangem, který posouvá hranice umění a technologie, když uvádí na trh zcela nový kreslící displej Artist Pro (Gen 2). Shan Jiang je světoznámý umělec, ilustrátor a designér, který kdysi spolupracoval se společností Apple a vytvořil ilustrace pro výrobce luxusního zboží a módních doplňků Hermes. Je držitelem lva z mezinárodního festivalu kreativity Cannes Lions 2014. Jeho ilustrace jsou přívalem emocí a odvahy, plné mezinárodní kulturní rozmanitosti a hlubokých tvůrčích technik, které diváky zavedou do velkolepého světa fantazie. XPPen Artist 14 Pro (2. generace) je grafický tablet druhé generace s velkým 14" aktivním povrchem, vysokou citlivostí na různé úrovně tlaku, snímací vrstvou s vysokým rozlišením, připojením HDMI nejnovější generace, podporou náklonu pera, konektorem USB-C 3 v 1 , vylepšeným pasivním stylusem a vysokokapacitní baterií na hodiny nepřetržitého používání.K zařízení se můžete připojit pomocí rozhraní HDMI, bezdrátového přijímače USB-C nebo kabelového připojení USB-C s rozhraním DisplayPort.Vylepšený stylus X3 Pro s gumou podporuje více než 16 000 úrovní citlivosti tlak a má funkci naklonění o 60 stupňů, což je důležité pro přesné a přirozené kreslení nebo malování.

O produktu


    • Účinnější chlazení
      Kovová zadní deska pomáhá kreslící podložce dosáhnout účinnějšího chlazení, čímž zabraňuje jejímu přehřívání a zvyšuje výkon. Konstrukce X edge výrazně snižuje namáhání a únavu zápěstí. Díky 10 tlačítkům a možnosti přizpůsobit si až 4 sady klávesových zkratek je bezdrátový ovladač XPPen efektivním a produktivním nástrojem při tvorbě, studiu, práci nebo hraní her.

    • Kompatibilita
      Grafický tablet Artist 14 Pro (2. generace) je kompatibilní se systémy Windows 11/10/8/7 (32/64 bit), Mac X 10.10 nebo novějšími, Android, Chrome OS 88 nebo novějšími a Linux. Podporuje většinu softwarových nástrojů pro kreslení a navrhování včetně aplikací Photoshop, SAI, Illustrator, Flash, Painter a dalších.

    • Průlomový v detailech
      Inteligentní čip Stylus X3 Pro je skutečně průlomovou inovací, která se může pochlubit 16 384 úrovněmi přítlaku, což je o 100 % více, než bylo dosud standardem, a zároveň je přesnější a plynulejší.

    • Citlivější, přesnější
      Díky naklonění o 60° se počáteční čas odezvy zkrátil na 90 ms, což je 1,5x rychleji než kdy předtím. Přesnost se zvyšuje o 20%, aby každý umělecký projekt vynikl přesně podle vašich představ. Nezažijete prakticky žádné zpoždění ani přerušované čáry.

    • Bezdrátové ovládání X-Remote
      Praktické a přenosné bezdrátové ovládání. Poskytuje vám snazší přístup k funkcím pro provádění rychlých změn. Lze flexibilně připojit k počítači Artist 14 Pro (2. generace) pomocí kabelu USB-C s DisplayPortem.

  • Dálkový ovladač Shortcut Remote (ACK05)
    Ovladač s číselníkem určený k programování klávesových zkratek do tzv. přizpůsobených výrazových kláves pro kreslící tablet. Můžete jej připojit bezdrátově prostřednictvím rozhraní Bluetooth 5.0, klíče Bluetooth nebo kabelu USB-C. Celkem 3 způsoby připojení vám přinášejí stabilní a rychlý přenos a mohou také vyhovovat různým pracovním scénářům. Dálkový ovladač má štíhlý profil a váží pouhých 75 g, takže se dá snadno držet jednou rukou. Vestavěná baterie s kapacitou 1000 mAh zajišťuje nepřetržitý provoz přibližně 300 hodin. Je připraven zrychlit vaši kreativitu, kdykoli jej vezmete do ruky. Dálkový ovladač obsahuje celkem 10 tlačítek a pro každé z nich si můžete přizpůsobit 4 sady klávesových zkratek, celkem až 40 klávesových zkratek. Chcete-li přepínat mezi sadami, stačí stisknout jedno tlačítko. Jeho schopnost pracovat s různými aplikacemi z něj činí výkonný a produktivní nástroj nejen pro tvorbu, ale i pro studium, práci a hraní her. Dálkový ovladač je také vybaven novou technologií Anti-ghosting pro všech 10 tlačítek, což znamená, že můžete ovládat více tlačítek najednou, což vám poskytuje více možností přizpůsobení. Práci vám urychlí malá tečka vyčnívající na středním tlačítku, která usnadňuje orientaci bez jediného pohledu. Dálkový ovladač je vhodný pro leváky i praváky. Když otočíte ovládacím kolečkem v levém horním rohu o 1/24, uslyšíte kliknutí jako jasnou zpětnou vazbu. Jeho otáčením můžete zvětšovat/zmenšovat obraz, otáčet plátno nebo upravovat velikost štětce, možnosti jsou víceméně neomezené. Dálkový ovladač funguje s více operačními systémy (Windows, Mac OS a Linux) a je také kompatibilní s mnoha softwary, jako jsou Photoshop, Illustrator, Flash, SAI, CAD, Paintera a další.

Klíčové vlastnosti

  • Opěrka zápěstí X-Edge se plynule a bezproblémově integruje do pracovní plochy a poskytuje uvolněnější a přirozenější polohu zápěstí
  • Podporuje populární umělecké softwarové nástroje, jako jsou Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, MediBang, FireAlpaca, Toonboom, Maya, Blender3D, atd.
  • Součástí balení je pouzdro na pero

 

Technická specifikace
Počet nastavitelných tlačítek 3
Bezdrátové připojení Ano
Rozhraní USB-C, USB, HDMI
Rychlost bezdrátové odezvy 200 ot./s
Šířka aktivní oblasti 298,94 mm
Výše aktivní oblasti 186,84 mm
Rychlost odezvy přes kabel 200 ot./s
Pero Pasivní pero bez baterie
Rozlišení snímací vrstvy 5080
Kompatibilita s OS Android, iOS, Microsoft Windows, macOS
Úhlopříčka displeje 14"
Rozlišení displeje 1920 x 1200
Displej Ano
Technologie displeje IPS
Barevný rozsah Adobe RGB 91
Barevný rozsah NTSC 90
Pozorovací úhel 178
Kontrastní poměr 800:1
Zpětná vazba 25 ms
Barevný rozsah sRGB 123
Rozměry 359 mm x 268 mm x 19,31 mm
Hmotnost 2930 g

Obsah balení:

  • Tablet
  • Pouzdro
  • Pero
  • RC dálkový ovladač
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Grafický tablet XPPen Artist 14 Pro (2. generace) plus RC bezdrátový ovladač

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.