Golf Club Wasteland Nintendo SWITCH

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 449295
SoftsourceEN dabing

Golf Club Wasteland [NSW]

Lidský život je vyhlazený. Země je nyní golfovým hřištěm pro ultrabohaté. V tomto dystopickém sportovním hlavolamu si zahrajte přes zničené brutalistické památky, rozpadající se nákupní centra a opuštěná muzea a pospojujte celý příběh o pádu lidstva.

O hře

Vydejte se na opuštěnou Zemi
Bohatí uprchli na Mars, ale odvážili se přijít zpět na pustou Zemi, aby zahráli si golf. Každá díra v pustině nabízí svůj vlastní malý příběh a možnou hádanku. Zahrajte si golf přes zničené brutalistické památky, rozpadající se nákupní centra a opuštěná muzea, zatímco neonové nápisy a dojímavé graffiti prozradí aktuální události, kulturu a lidskost.
Čemu padlo lidstvo za oběť?
Složte dohromady celý příběh o tom, jak padlo lidstvo přes detaily z příběhu osamělého golfisty, který se vrátil na Zemi na poslední hru. Vysílání Rádia Nostalgie z Marsu nabízí pohled do života těch, kteří utekli, a vyprávění „tajného diváka“, který se dívá z dálky. Nechte se doprovázet účelově zkomponovaným soundtrackem, jakož i osobními příběhy vysílanými v Rádiu Nostalgie z Marsu.
Tři různé režimy hry
Tři různé režimy znamenají, že každý golfista si může najít něco pro svůj vkus. Příležitostní hráči se mohou soustředit jen na příběh a relaxační scénické kolo golfu v režimu Story Mode. Ti, kdo hledají další výzvu, mohou zdolat každou jamku pomocí dovedností a řešení hádanek v režimu Challenge. Zatímco úplní profesionálové mohou vyzkoušet Iron Mode, kde je téměř nulový prostor pro chyby. Snadno uchopitelné ovládací prvky a minimalistické uživatelské rozhraní jsou základem celé hry.

Trailer

Recenze na Golf Club Wasteland

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.