Gigabyte Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
16 309 Kč
Cena bez DPH: 13 479 Kč
 
 
Kód produktu: 467909
Gigabyte

Gigabyte Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G [GV-R77XTGAMING OC-12GD]

Neuvěřitelný výkon

AMD Radeon RX 7700 XT grafická karta, poháněná AMD RDNA 3 architekturou, poskytuje 3456 stream procesorů, 54 výkonných výpočetních jednotek, 54 urychlovačů raytracingu 2. generace, 48 MB Infinity Cache a 12 GB dedikované GD. Je vytvořena pro dodání vysokých snímkových frekvencí pro až 1440p hraní a rozlišení až 8K. Karty Gaming poskytují vynikající chlazení a RGB osvětlené logo.

O produktu

    • Chladicí systém Windforce
      WINDFORCE chladící systém nabízí 3x 90 mm ventilátor s unikátním provedením lopatek a alternujícím směrem otáčení ventilátorů, 7 kompozitních měděných teplovodivých trubek s přímým dotykem GPU a prodloužený chladič, umožňující průtok vzduchu přes, pro lepší odvod tepla.

    • RGB Fusion 2.0
      S 16,7 miliony nastavitelných barev a řadou světelných efektů si můžete zvolit osvětlení, které vám vyhovuje, nebo jej synchronizovat s dalšími AORUS zařízeními.

    • Dvojitý BIOS
      Karta je vybavena dvojitým BIOSem, který umožňuje přepínání mezi tichým a OC režimem. Můžete si tak jednoduchým přepnutím na kartě nebo v ovládacím softwaru, zvolit nastavení, které více odpovídá vašim aktuálním požadavkům no výkon a úroveň hluku.

    • Gigabyte Control Center
      Gigabyte Control Center je software pro všechny podporované produkty Gigabyte. Díky intuitivnímu rozhraní snadno nastavíte všechny možné hodnoty. U grafických karet jsou to např. frekvence, napětí, režim ventilátorů či osvětlení (pokud jím karta disponuje). To vše navíc v reálném čase.

  • AMD FidelityFX Super Resolution 2
    Upscaling technologie se dostává na novou úroveň s AMD Radeon Super Resolution . Získáte neuvěřitelnou kvalitu obrazu a lepší snímkovací frekvenci v podporovaných hrách. Díky využití na úrovni ovladačů lze upscaling použít při tisících herních titulů.

Obsah balení:

  • Grafická karta Gigabyte
  • Dokumentace


Recenze na Gigabyte Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.