Ghostwire Tokyo PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 438923
BethesdaEN dabing

Ghostwire Tokyo [PC DVD]

Postav se neznámému, odhal pravdu a zachraň město.

Tokio ovládly smrtící nadpřirozené síly vyvolané nebezpečným okultistou a 99 % obyvatel města během okamžiku zmizelo. Spoj se s mocnou přízračnou entitou, vydej se s ní na cestu pomsty a ovládni mocný arzenál schopností, které ti ve hře Ghostwire: Tokyo pomohou odhalit temnou pravdu o zmizení a postavit se neznámému.

O hře

Nádherné, strašidelné Tokio
Vrhni se na průzkum jedinečné vize Tokia zmítaného nadpřirozenou silou. Objevuj strašidelně krásná zákoutí města plného Yokai – pomstychtivých duchů, kteří se potulují jeho ulicemi – od jeho supermoderní zástavby až po tradiční chrámy a úzké uličky. Těš se na ikonické pamětihodnosti v podobě šibujské křižovatky nebo tokijské věže, které okamžikem zmizení obyvatelstva zamrzly v čase, a vydej se do surrealistického podsvětí za záchranou své rodiny.
Devastující schopnosti
V boji proti nadpřirozené hrozbě využiješ kombinaci rozšiřitelných živelných schopností a dovedností lovců duchů. Dosáhni s pomocí svých nadpozemských schopností vrcholu tokijského horizontu, odkud můžeš objevovat nové mise nebo se dokonce vrhnout na své nepřátele.

Trailer


Recenze na Ghostwire Tokyo

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.