Ghostrunner 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ghostrunner 2 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 467336
505EN dabing

Ghostrunner 2 [PS5]

 

O hře

Zkropte okolí krví v očekávané hardcore akční hře Ghostrunner 2, odehrávající se rok po událostech prvního dílu. Prožijte nové dobrodružství z vlastního pohledu v postapokalyptickém kyberpunkovém světě budoucnosti, v období po skonu despotické vládkyně mrakodrapu Dharma Tower, sloužícího jako poslední útočiště lidstva. Hlavní hrdina Jack se vrací, aby se postavil násilnickému kultu vzývajícímu umělou inteligenci, pocházejícímu ze světa za zdmi mrakodrapu, a při tom pomohl vytyčit směr dalšího vývoje lidstva.
Pokračování nabízí rovněž neuvěřitelně návykový mechanismus boje s katanou, hlubší průzkum světa rozprostírajícího se za zdmi Dharma Tower, nelineární úrovně s komplexně zpracovanou jízdou na motorce, atraktivní nové herní režimy a samozřejmě veškerou akci, kterou jste milovali na prvním Ghostrunneru. Souboje s bossy jsou nyní navíc interaktivnější a umožňují vám svobodně se rozhodnout, jakým způsobem se pokusíte vyjít vítězně ze střetů s nejhouževnatějšími protivníky.


Klíčové vlastnosti

  • Staňte se dokonalým kybernindžem
    Ghostrunner 2 přináší nové dovednosti, které vám umožňují být kreativnější a snazší zvládnout i ty nejnáročnější souboje. Nepřátelé ve hře Ghostrunner 2 se však chovají jedinečně v závislosti na schopnostech, které proti nim používáte a při každém setkání tak představují zcela novou výzvu. Systém postupného rozvoje postavy byl kompletně přepracován a umožňuje vám svobodně experimentovat a přizpůsobit si hratelnost podle svých představ.

  • Poutavé, ohromující funkce
    Pokořte hádanky virtuálního světa zvaného Cybervoid. Postavte se novým mocným nepřátelům a klesněte si cestu interaktivními prostředími obsahujícími vybuchující sudy, zničitelné zdi, neutrální entity ochotné vám pomoci a nespočet nejrůznějších vylepšení, díky kterým budou souboje působit stále napínavě a svěže. Stále nemáte dost? Ponořte se ještě hlouběji do historie herního světa a příběhu prostřednictvím nového systému rozhovorů.

  • Zvuky kybersvěta
    Zachraňte lidstvo ve velkém stylu a decimujte protivníky za poslech podmanivého synthwave soundtracku s novou hudbou od autorů jako Daniel Deluxe, We Are Magonie, Gost, Dan Terminus a Arek Reikowski.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Ghostrunner 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.