Gerda: A Flame in Winter (The Resistance Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 468953
MeridiemEN dabing

Gerda: A Flame in Winter (The Resistance Edition) [NSW]

 

O hře

Nad klidnou dánskou vesničkou Tinglev přestává padat sníh, ale nic už nebude jako dřív. Uprostřed okupace během druhé světové války se ponoříte do života Gerdy, jejíž klidnou existencí otřásají hrůzy války. Budete dělat zásadní rozhodnutí, která rozhodnou o jejím osudu a osudu jejích blízkých. V této poutavé příběhové hře založené na skutečných událostech budete mít pod kontrolou Gerdine rozhodnutí. Budete se muset rozhodnout, kam jít, jak jednat a komu důvěřovat. Každé rozhodnutí bude mít hluboké následky a ovlivní vývoj příběhu. Prozkoumejte dánskou vesnici a její okolí, které pohltila temnota nacistické okupace. Seznamte se s postavami s dojemnými příběhy a srdceryvnými morálními dilematy. Vaše schopnost řešit náročné situace a čelit výzvám ovlivní osud Gerdy a lidí kolem ní. Připravte se na dojemnou a náročnou cestu, na které vaše rozhodnutí budou mít zásadní význam. Co byste udělali, abyste ochránili své blízké v době války? Zjistěte to, když se ponoříte do příběhu Gerdy a jejího boje o přežití v těžkých časech.

Klíčové vlastnosti

  • Využijte váš potenciál na maximum
    Využijte maxima z toho, co máte: své osobnostní body, oddanost a zdroje. Váš vztah s lidmi a frakcemi určí, jak se bude váš příběh vyvíjet. Zlepšete mentální dovednosti Gerdy promítnutím jejích zkušeností do deníku, abyste získali body osobnostních dovedností. Použijte tyto dovednosti během událostí a konverzací k odemčení speciálních akcí, získání důvěry ostatních nebo zabránění tomu, aby vás podezřívali.

  • Najděte ten správný závěr
    Můžete si vybrat, kde a kdy budete objevovat - ale dělejte to moudře, protože lidé se pohybují a události mohou být časově citlivé. Když budete zkoumat a postupovat, vaše rozhodnutí vás pošlou mnoha různými cestami vyprávění. Uděláte cokoli, abyste zachránili Anderse, nebo se budete pevně držet své morálky? Vaše činy povedou k několika palčivým závěrům a změní osud vaší komunity v Gerda: A Flame in Winter.

The Resistance Edition obsahuje:

  • Základní hru
  • Záložku
  • Pohlednice
  • Speciální obal
  • Dokumentace

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Gerda: A Flame in Winter (The Resistance Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.