Generation Zero[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
 
Kód produktu: 411955
THQEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Generation Zero[Steam] [PC digital]


Začněte své dobrodružství v chladné krajině, následně sledujte jak kolem Vás vzkvétá nový život. Ponořte se do úžasného příběhu plného energie, inspirace, dokonce i příšer. Zvládněte každou výzvu beze strachu a probuďte tak svět kolem Vás.


Vítejte v roce 1980 v ledovém ve Švédsku. Kdysi klidné vesnické prostředí se změnilo k nepoznání během jedné noci. Místní populace zmizela a stroje s neznámým původem se táhnou po ulicích. Prozkoumejte tento obrovský otevřený svět, odhalte tajemství útočníků, určitě si strategii a připravte se na úder.


 

  • Hrajte sám, nebo s až třemi přáteli v multiplayeru. Spolupracujte, kombinujte své unikátní dovednosti a postavte se tak na odpor neznámým strojům.
  • Zažijte cyklus střídání dne a noci, s dynamickým počasím. Překvapit Vás mohou silné dešťové bouře, sněžení nebo nárazový vítr.
  • Někteří nepřátelé jsou příliš silní na to, abyste mohli na ně zaútočit přímo. Tehdy potřebujete vymyslet plán útoku a postupovat systematicky a potichu. Zničte osvětlení a skrývejte se ve stínu. Využijte prostředí ve svůj prospěch.

    Jedná se o digitální verzi hry Generation Zero, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Generation Zero[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.