Generation Zero Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Generation Zero - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 394941
THQEN dabing

Generation Zero [PS4]

Začněte své dobrodružství v chladné zemi, následně sledujte jak kolem Vás rozkvétá nový život. Ponořte se do úžasného příběhu plného energie, inspirace, dokonce i příšer. Zvládněte každou výzvu bez strachu a probuďte tak svět kolem Vás.

Vítejte v roce 1980 v ledním ve Švédsku. Kdysi klidné vesnické prostředí se změnilo k nepoznání během jedné noci. Místní populace zmizela a stroje s neznámým původem se táhnou po ulicích. Prozkoumejte tento obrovský otevřený svět, odhalte tajemství útočníků, určitě si strategii a připravte se na úder.



  • Hrajte sám nebo s až třemi přáteli v multiplayeru. Spolupracujte, kombinujte své unikátní dovednosti a postavte se tak na odpor neznámým strojem.
  • Zažijte cyklus střídání dne a noci, s dynamickým počasím. Překvapit Vás mohou silné dešťové bouře, sněžení, nebo nárazový vítr.
  • Někteří nepřátelé jsou příliš silní na to, abyste mohli na nich zaútočit přímo. Tehdy potřebujete vymyslet plán útoku a postupovat systematicky a potichu. Zničte osvětlení a skrývejte se ve stínu. Využijte prostředí ve svůj prospěch.




  • Recenze na Generation Zero

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.