Galactic Assault: Prisoner of Power PC DVD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 330276
ParadoxEN dabing

Galactic Assault: Prisoner of Power [PC DVD]



Tahová strategie postavena na románové předloze od bratří Strugatských. Příběh vás uvádí do situace, kdy došlo ke zničení Centrální Vysílací Stanice a armáda"Land of Fathers" byla na severu poražena. Zničení vysílací stanice znamenalo konec vysílání, jež obyvatele ostrova udržovalo ve stavu kolektivního nevědomí. Lidé však nepřišli k sobě, nýbrž se propadli do stavu, který připomíná kóma. Této situace využila vojska Khonties a zaútočila na zemi ze severu.

Jedinou možností jak zabránit úplné invazí Khonties a tím i válce je rychlý vojenský zásah. Vaším úkolem tedy bude se pokusit odrazit nepřátelský útok ze severu, musíte zároveň však odolat i útoku barbarů na jihu a taktéž překonat přesilu vojsk Ostrovní Říše. Situace tedy nevypadá nijak růžově a budete tedy muset zapojit všechny své mozkové buňky a strategicko-taktické schopnosti, abyste se s tím vypořádali.



  • Využijte hlubokých strategických elementů, mezi které patří například maskování, odvetná palba, kladení min, opevnění či pozemní a letecké transporty, a rozdrťte soupeře v inovativním tahovém systému.
  • Vyzkoumejte nové technologie, strhněte výhodu na svou stranu a smeťte své nepřátele.
  • Pociťte žár bitvy a sledujte, jak zemi spalují výbuchy dělostřeleckých granátů a drtí pásy tanků, zatímco noční oblohu osvětlují záblesky výstřelů těžkých zbraní.
  • Recenze na Galactic Assault: Prisoner of Power

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.