Fresh Start Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fresh Start - PS5
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 467303
MergeEN titulky

Fresh Start [NSW]

 

O hře

Vítejte ve světě, který potřebuje vaši pomoc! Fresh Start je odpočinková hra pro jednoho hráče, ve které se vydáváte na důležitou misi s cílem vyčistit svět a navrátit přírodě její někdejší svěžest a barevnost. Pomáhejte zvířatům, řešte hádanky, pečujte o rostliny a sledujte, jak se vám přímo před očima mění svět k lepšímu.

 

Klíčové vlastnosti

  • Zachraňte přírodu kolem sebe
    Do rukou se vám dostává úžasný nástroj - kombinace vysavače a zahradní hadice! Cestujte s ním po světě a smývejte s jeho pomocí z povrchu země hromady bláta a špíny. Všechny vysáté a nasbírané odpadky pak zrecyklujte a přeměňte na cenné body zkušeností.

  • Rozvíjejte své dovednosti
    Utrácejte body zkušeností získané při úklidu světa za všemožná vylepšení v obchodu s dovednostmi a využijte své těžce nabyté zkušenosti k tomu, abyste zvýšili efektivitu své práce.

  • Zalévejte uschlé rostliny a navracejte jim krásu
    Přiveďte suché a odumřelé rostliny zpět k životu blahodárnou silou vody. Postříkejte ty, které právě vyrašily, a pomozte jim rozkvést v plné síle! Nezapomeňte ale, že nejen rostliny potřebují vodu, aby se probudily k životu.

  • Pomáhejte ostatním a navazujte přátelství
    Při cestování po světě potkáte celou řadu roztomilých a jedinečných tvorů v nouzi. Zužitkujte své dovednosti, vraťte jim do života pohodu a štěstí a získejte si tak jejich vděčnost a přátelství.

  • Pátrejte po tajemných předmětech a řešte hádanky
    Nebudete to ale mít tak jednoduché, jak si možná myslíte! Kromě úklidu světa na vás na každém místě, na které vás vaše cesta zavede, budou čekat i další rozmanité úkoly – najděte části hádanek a kousky mechanismů ukryté po mapách a opravte svá poškozená vozidla, sežeňte dávkovače krmiva a nasyťte hladovějící zvířata nebo objevujte svatyně, táboře a další místa!

Trailer


Recenze na Fresh Start

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.