Forza Horizon 5 CZ Xbox Series X|S

Cena s DPH
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 431650
MicrosoftCZ titulky

Forza Horizon 5 CZ [Xbox Series X|S]


Veďte dechberoucí expedice napříč živými a neustále se vyvíjejícími zeměmi Mexika s otevřeným světem s neomezenou a zábavnou jízdou ve stovkách největších automobilů na světě.


Rozmanitý otevřený svět

Podívejte se na svět pozoruhodných kontrastů a krásy. Objevte živé pouště, svěží džungle, historická města, skryté ruiny, nedotčené pláže, rozsáhlé kaňony a tyčící se zasněženou sopku.


Dobrodružný otevřený svět

Ponořte se do hluboké kampaně se stovkami výzev, které vás odmění za to, že se věnujete aktivitám, které máte rádi. Seznamte se s novými postavami a vyberte si výsledky jejich misí Horizon Story.


Vyvíjející se otevřený svět

Vychutnejte si úžasné povětrnostní události, jako jsou bouře prachu a silné tropické bouře, protože jedinečná a dynamická roční období Mexika mění svět každý den. Vracejte se i nadále kvůli novým událostem, výzvám, sbírkám, odměnám a novým oblastem, které musíte prozkoumat. Žádné dvě sezóny nebudou nikdy stejné.


Společensky otevřený svět

Spojte se s ostatními hráči a vstupte do Horizon Arcade a pokračujte v sérii zábavných, náročných výzev, které vás a vaše přátele udrží v akci a zabaví se bez nabídek, načítání obrazovek nebo lobby. Poznejte nové přátele v programu Horizon Open a Tours a podělte se o své výtvory s novým sdílením darů v komunitě. (Na konzole se vyžaduje Xbox Game Pass Ultimate nebo Xbox Live Gold, členství se prodává samostatně.)


Toto je váš otevřený svět!

Vytvářejte své vlastní projevy zábavy s novou výkonnou sadou herních nástrojů EventLab včetně vlastních závodů, výzev, kaskadérských kousků a zbrusu nových herních režimů. Přizpůsobte si svá auta více způsoby než kdykoli předtím s novými možnostmi, jako je možnost otevírání a zavírání vrcholů kabrioletů, třmeny brzdových destiček a další. Použijte novou funkci Gift Drops ke sdílení svých vlastních výtvorů s komunitou.




Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Forza Horizon 5 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.