Fort Solis (Limited Edition) PS5

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 467280
MeridiemEN dabing

Fort Solis (Limited Edition) [PS5]

 

O hře

Vítá vás Fort Solis!
Jack reaguje na neobvyklý poplach z odlehlé těžební základny a přichází na temný a opuštěný Fort Solis. Kvůli varování o blížící se bouři se vydá do vnitrozemí, aby mohl navázat zoufalý kontakt. Zatímco se noc táhne, události se přiostřují, vymykají se kontrole a záhada zdejšího dění se posádce pomalu začíná vyjevovat. Bouře se blíží, co Jackovi brání v útěku, a tak se snaží vydržet až do rána.

Klíčové vlastnosti

  • Dechberoucí příběhový thriller na Rudé planetě: Příběh se vypráví ve čtyřech kapitolách. Můžete dokončit Fort Solis během jednoho pořadu, nebo hrát jednu kapitolu po druhé.

  • Strhující vyprávění příběhu: Fort Solis si klade za cíl nabídnout věrný zážitek navržený tak, aby hráče zcela pohltil během dlouhé noci. Díky výkonům od herců, jako jsou Roger Clark, Troy Baker a Julia Brown, nabídne Fort Solis emoce, strach, empatii a mnoho dalšího, a to v každé kapitole.

  • Převratná grafika: Fort Solis přinese hráčům novou úroveň detailů a animací tváří a těl. Život realistickému světu ve Fort Solis vdechuje Unreal Engine 5.2!
  • Izolovaný těžební komplex: Kostra Fort Solis je vybudována nad zemí iv podzemí. Základna obsahuje celou řadu lokací s vlastním přízemím i podzemními patry. Hráči budou moci prozkoumat izolovaný povrch sužovaný bouří, děsivé servisní tunely bez jakéhokoli světla nebo celou řadu oddělení, díky kterým Fort Solis funguje na každodenní bázi, jako je strojírna, ošetřovna a komunikační centrum.

  • Dodatečný příběhový obsah: Během příběhu lze lokace navštěvovat opět a užít si dodatečný příběhový kontext, nebo může dále sloužit jako pozadí osudu, který Jacka očekává s každou další hodinou.

Limited Edition obsahuje:

  • Hra Fort Solis
  • Speciální 3D obal
  • Pohlednice s metalízovým efektem

Trailer


Recenze na Fort Solis (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.