Forspoken PS5

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 431700
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

Forspoken [PS5]


V neznámém světě, kde odolnost a pravda budou testovány, povstane hrdinka.

Forspoken sleduje cestu Freyi, mladé Newyorčanky transportované do krásné a kruté krajiny Athia. Při hledání cesty domů musí Frey využít svých nově objevených magických schopností, aby mohla procházet rozlehlou krajinou a bojovat s příšernými tvory. Záhadně převezená z New Yorku se Frey Holland ocitne uvězněna v úchvatné krajině Athia. Kolem její paže se nevysvětlitelně omotá magický, vnímavý náramek a Frey objeví schopnost kouzlit mocná kouzla a používat magii k procházení rozlehlou krajinou Athie. Frey dá svému novému zlatému společníkovi přezdívku „Cuff“ a vydá se hledat cestu domů.


Frey brzy zjistí, že tato krásná země kdysi vzkvétala za vlády dobromyslných matriarchů, zvaných Tantas, dokud ničivá pohroma neúnavně zkazila vše, čeho se dotkla. The Break proměnil zvířata v šelmy, lidi na monstra a bohaté země na čtyři nebezpečné říše. Ve středu jejich zničených domén nyní vládnou Tanty jako šílené a špatné čarodějnice.


Frey neovlivněná Breakem a zoufalá po odpovědích, neochotně souhlasí s pomocí posledním zbývajícím občanům Athie, kteří v ní vidí svou jedinou naději. Freyina cesta přes tuto zvláštní a zrádnou zemi ji zavede hluboko do srdce korupce, kde musí bojovat s příšernými stvořeními, konfrontovat mocné Tanty a odhalit tajemství, která zevnitř probouzejí něco mnohem víc.


Klíčové vlastnosti:

  • Odysea neochotného hrdiny – vždyť Frey na nezapomenutelnou cestu při hledání cesty domů poté, co byla záhadně převezena do prastaré, fantastické země. Odhalte tajemství Athie, když Frey cestuje přes katastrofální Break a objevuje, jak ovládat obrovskou sílu.
  • Krásný a krutý otevřený svět – Prozkoumejte rozlehlé říše Athie, úžasné krajiny s pozoruhodnými výhledy a stvořeními z jiného světa, které ožívají díky úžasné grafice a špičkové technologii. Vydejte se hluboko do zkažených území, kde tajemná temnota poskvrňuje vše, čeho se dotkne.
  • Intuitivní, magií vylepšený parkour – zmenšujte stěny, překleněte se přes kaňony, skákejte ze závratných výšek a prohánějte se rozlehlou krajinou. Freyine jedinečné schopnosti jí umožňují plynule procházet otevřeným světem s lehkostí.
  • Přizpůsobitelný arzenál kouzel – postavte se zkrouceným monstrům v magickém boji s širokou škálou mocných schopností, které se hodí pro různé herní styly – od rychlého a vzrušujícího až po strategické a metodické.


Související produkty (1)


Recenze na Forspoken

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.