Final Fantasy 7: Remake Intergrade PS5

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 421911
SquareEN dabing

Doporučené produkty (1)

Final Fantasy 7: Remake Intergrade [PS5]


Final Fantasy 7: Remake Intergrade je vylepšená a rozšířená verze kritiky oceněné hry Final Fantasy 7: Remake pro PlayStation 5. Final Fantasy 7: Remake Intergrade je dodávána se zbrusu novou epizodou s Yuffie jako hlavní postavou, která představuje vzrušující nový oblouk příběh doplňků, které si hráči mohou vychutnat.


Svět padl pod kontrolu Shinra Electric Power Company, temné korporace ovládající samotnou životní sílu planety jako mako energii. V rozlehlém městě Midgar zintenzívnila svůj odpor organizace proti Shinre, která si říká Avalanche. Cloud Strife, bývalý člen elitní jednotky Shinra SOLDIER, který se stal žoldnéřem, poskytuje skupině pomoc, přičemž si neuvědomoval epické následky, které ho čekají.


Nová epizoda s Yuffie je zcela novým dobrodružstvím ve světě Final Fantasy 7: Remake Intergrade. Hrajte jako wutai ninja Yuffie Kisaragi, která infiltruje Midgar a spikne se s velitelstvím Avalanche, aby ukradla maximální materiál společnosti Shinra Electric Power Company. Hrajte spolu s novými postavami a užívejte si rozšířený herní zážitek s několika novými bojovými a herními přírůstky. Toto dobrodružství přináší nový pohled na příběh Final Fantasy 7: Remake, který nemůže chybět.


  • Ponořte se do města Midgar jako nikdy předtím s vylepšenými texturami, osvětlením a prostředím v pozadí.
  • Hráči mohou přepínat mezi dvěma herními režimy:„Grafický režim“ upřednostňuje grafiku s vysokým rozlišením 4K a „Režim výkonu“ upřednostňuje plynulou akci při 60 snímcích za sekundu
  • Zachytávejte a sdílejte své nezapomenutelné okamžiky ze hry pomocí plně přizpůsobitelného „režimu fotografie“
  • Hráči si mohou vychutnat pohlcující bitvy pomocí ovladače DualSense PlayStation 5 s integrací haptické zpětné vazby



Recenze na Final Fantasy 7: Remake Intergrade

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.