Figurka Mini Epics Will the Wise (Stranger Things) Limited Edition

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 459933
WETA

Figurka Mini Epics Will the Wise (Stranger Things) Limited Edition [WETA]

 

Originální sběratelská figurka Will Byers ze světoznámého seriálu Stranger Things v limitované edici zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce!

 

    • Stranger Things
      Seriál Stranger Things vznikl jako pocta osmdesátkovým sci-fi a hororem. Odehrává se ve městě Hawkins v Indianě začátkem 80. let 20. století. V první sérii, jejíž děj začíná v listopadu 1983, se divák seznámí s partou kamarádů – chlapců, z nichž jeden se záhadně ztratí. Po pátrání po něm začne odhalovat město své záhady, mezi něž patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá, podivná dívka. Nechte se vtáhnout do napínavého děje, všech sérií, sledujte, jak se vyvíjejí události a jaký dopad má svět zvaný „Upside down“ a jeho nástrahy na obyvatele Hawkinsu.

    • O postavě
      Will je jedním ze čtyř hlavních protagonistů seriálu. Je to plachý, umělecký chlapec z Hawkinsu, který rád hrál Dungeons & Dragons se svými třemi nejlepšími přáteli, Mikem, Lucasem a Dustinem. Willův život se však obrátil vzhůru nohama 6. listopadu 1983; Během jízdy na kole domů z nejnovější hry s přáteli Willovi zkřížil cestu humanoidní predátor pocházející z alternativní dimenze. Will se ze všech sil snažil utéct, ale stvoření ho zahnalo do kouta a přeneslo ho do své domovské dimenze. Will se tam týden vyhýbal tvorovi, zatímco ho jeho rodina a přátelé zoufale hledali; našel způsob, jak komunikovat se svou matkou Joyce napříč dimenzemi manipulací s elektřinou. Joyce a místní šéf policie Jim Hopper Willa hledali a našli. Přestože se Will vrátil ke svému starému životu v Hawkins, čas strávený v tom, co jeho přátelé nazývali „The Upside Down“, zanechal stopu na jeho psychice; začal zažívat vize dvou světů, které se mihotaly a zanikaly.

  • Originální figurka
    Figurka od Weta Workshop zobrazuje Willa tak, jak jste ho mohli vidět v první sérii Stranger Things - oblečeného ve stylu 80. let, s ikonickou kostkou z jeho oblíbené hry Dungeons and Dragons v ruce. Prémiová stylizovaná vinylová figurka s důkladným zpracováním detailů a aplikací bude skvělým doplňkem do každé sbírky fanoušků Stranger Things. Vyřízla Jorgelina Yeme, sochařka MINI EPICS 3D Weta Workshop.

Vlastnosti figurky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 15 cm
  • Vyrobeno z kvalitního vinylu
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná figurka
  • Vypracováno na základě seriálové předlohy
  • Vyřezala Jorgelina Yeme, sochařka MINI EPICS 3D Weta Workshop

Produktové video


Recenze na Figurka Mini Epics Will the Wise (Stranger Things) Limited Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.