Figurka Mini Epics Vecna (Stranger Things)

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 455260
WETA

Figurka Mini Epics Vecna (Stranger Things) [WETA]

 

Originální sběratelská figurka Věcna ze světoznámého seriálu Stranger Things zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce!

 

    • Stranger Things
      Seriál Stranger Things vznikl jako pocta osmdesátkovým sci-fi a hororem. Odehrává se ve městě Hawkins v Indianě začátkem 80. let 20. století. V první sérii, jejíž děj začíná v listopadu 1983, se divák seznámí s partou kamarádů – chlapců, z nichž jeden se záhadně ztratí. Po pátrání po něm začne odhalovat město své záhady, mezi něž patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá, podivná dívka. Nechte se vtáhnout do napínavého děje, všech sérií, sledujte, jak se vyvíjejí události a jaký dopad má svět zvaný „Upside down“ a jeho nástrahy na obyvatele Hawkinsu.

    • O postavě
      Věcna, hrůzostrašné vnímající stvoření spojené s Upside Down, mělo skromný původ jako lidský Henry Creel. Věcna je hlavním antagonistou ze čtvrté série Stranger Things. Po přestěhování se do nového domova v Hawkins v březnu 1959 mladý Henry zjistil, že má pozoruhodné psychokinetické schopnosti a dokáže změnit vnímání ostatních. Henry, motivovaný mizantropickou a nihilistickou filozofií, použil své schopnosti k psychologickému mučení své rodiny, nakonec zabil svou matku a sestru a poté obvinil svého otce za tyto zločiny, které ho přivedly k šílenství. Tyto události vzbudily zájem Dr. Martina Brennera, který ho vzal do Hawkins National Laboratory, aby ho studoval; Henry byl označen jako 001 a stal se prvním testovacím subjektem v laboratoři.

    • Věcna ze čtvrté série
      Ve čtvrté sérii se seznamujeme nejen s historií Eleven, ale i Henryho (Věcnu), kteří se setkali před lety v laboratořích. Henry oklamal Eleven, která prostřednictvím svých schopností odstranila čip, který Henryho schopnosti potlačoval. V návalu hněvu pak zabil všechny ostatní děti v laboratoři kromě Eleven, která ho přemohla a poslala ho přes bránu do Upside Down dimenze, kde se z něho nakonec stala bytost známá jako Věcna. Navzdory snaze skupiny teenagerů, se však Věcně nepodařilo úplně zničit a osvobodit město od nadpřirozených sil. Jak to však všechno dopadne, se dozvíme asi až v následující sérii. V dospělosti postavu ztvárňuje Jamie Campbell Bower a jako chlapce Raphael Luce.

  • Originální figurka
    Figurka od Weta Workshop zobrazuje záporného hrdinu Věcnu, jak jste ho mohli vidět ve čtvrté sérii Stranger Things - hrůzostrašného kostlivce pokrytého odhalenými částmi svalů. Prémiová stylizovaná vinylová figurka s důkladným zpracováním detailů a aplikací bude skvělým doplňkem do každé sbírky fanoušků Stranger Things. Vyřezal Mauro Santini, umělecký ředitel Weta Workshop MINI EPICS.

Vlastnosti figurky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 17 cm
  • Vyrobeno z kvalitního vinylu
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná figurka
  • Vypracováno na základě seriálové předlohy
  • Vyřezal Mauro Santini, umělecký ředitel Weta Workshop Mini Epics

Trailer


Recenze na Figurka Mini Epics Vecna (Stranger Things)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.