Figurka Mini Epics Lucas Sinclair (Stranger Things)

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 459907
WETA

Figurka Mini Epics Lucas Sinclair (Stranger Things) [WETA]

 

Originální sběratelská figurka Lucas Sinclair ze světoznámého seriálu Stranger Things zaručeně nesmí chybět ve Vaší sbírce!

 

    • Stranger Things
      Seriál Stranger Things vznikl jako pocta osmdesátkovým sci-fi a hororem. Odehrává se ve městě Hawkins v Indianě začátkem 80. let 20. století. V první sérii, jejíž děj začíná v listopadu 1983, se divák seznámí s partou kamarádů – chlapců, z nichž jeden se záhadně ztratí. Po pátrání po něm začne odhalovat město své záhady, mezi něž patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá, podivná dívka. Nechte se vtáhnout do napínavého děje, všech sérií, sledujte, jak se vyvíjejí události a jaký dopad má svět zvaný „Upside down“ a jeho nástrahy na obyvatele Hawkinsu.

    • O postavě
      Lucas je jedním ze čtyř hlavních protagonistů seriálu. Když se Lucasův nejlepší přítel Will Byers záhadně ztratil, on a jeho další přátelé, Mike a Dustin, si dali za úkol ho najít. Při hledání Willa však místo toho narazili na tajemnou dívku jménem Eleven. Lucas byl ohledně chování Eleven podezřívavý a věřil, že využívá Mikovu pohostinnost; pochyboval io zjevných nadpřirozených okolnostech Willova zmizení. Mezi dětmi narostla roztržka, což přimělo Lucase, aby sám vyšetřil Hawkins National Laboratory; Lucas si však uvědomil, že Eleven se snaží chránit jeho a jeho přátele před hrozbou vládních agentů a nebezpečí, která číhala v Hawkins Lab. Lucas se smířil s Eleven, Mikem a Dustinem a pomohl svým přátelům bojovat proti Demogorgonu. Nakonec se Lucas opět setkal s Willem a oslavili Vánoce se svými přáteli.

  • Originální figurka
    Figurka od Weta Workshop zobrazuje Lucase tak, jak jste ho mohli vidět v první sérii Stranger Things - oblečeného ve stylu 80. let s prakem připraveným k boji. Prémiová stylizovaná vinylová figurka s důkladným zpracováním detailů a aplikací bude skvělým doplňkem do každé sbírky fanoušků Stranger Things. Vyřízla Jorgelina Yeme, sochařka MINI EPICS 3D Weta Workshop.

Vlastnosti figurky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 15 cm
  • Vyrobeno z kvalitního vinylu
  • Detailní záhyby a textury tkanin
  • Autenticky podrobná figurka
  • Vypracováno na základě seriálové předlohy
  • Vyřezala Jorgelina Yeme, sochařka MINI EPICS 3D Weta Workshop

Produktové video


Recenze na Figurka Mini Epics Lucas Sinclair (Stranger Things)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.