Fashion: Škola módy CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 18325
Lexis

Fashion: Škola módy CZ [PC DVD]

Carol úspěšně složila přijímací zkoušky na vyhlášenou návrhářskou školu módy a je připravena tvrdě pracovat na tom, aby se z ní stala skutečně skvělá módní návrhářka. Jenže zatímco pilně studuje, stane se několik podivných událostí, které vážně ohrozí slavnost na závěr školního roku. Carol se pokusí se svými novými přáteli rozluštit záhadu a přijít podivným událostem na kloub. Brzy se sama přesvědčí, že ne všichni a všechno je tím, čím se na první pohled zdají být ...

Hra má dva oddělené herní módy - dobrodružný mód a volný mód. Adventurní část oplývá klasickým 3D point and click příběhem s možností sbírání předmětů, interakce s ostatními postavami v příběhu a řešením hádanek. Navíc musíte navštěvovat několik školních seminářů zaměřených na kreativitu a vzdělávání v rámci designérství. Každý týden musíte získat dobré známky z jednotlivých seminářů, abyste úspěšně prošli týdenními testy a zkouškami.

Ve volném módu jsou jednotlivé kreativní semináře přístupné okamžitě, bez nutnosti skládat zkoušky z každého z nich. Můžete tedy rovnou přejít ke kreativní části hry a vytvářet návrhy šatů, šperků, upravovat modelkám účes, líčit je a trénovat v promenádě na přehlídkovém mole.

- Adventurní část.
- Oblékání.
- Nanášení make-upu.
- Šperkovaný.
- Fotografování.
- Prohlídka .

Recenze na Fashion: Škola módy CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.