Farming Simulator 22 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Farming Simulator 22 CZ - PS4Farming Simulator 22 CZ - PS5Farming Simulator 22 CZ - Xbox Series X|S
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 423144
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 22 CZ [PC DVD]


Letos se vrací ultimátní a multimilionová farmářská simulace!


Pro rodiny s dětmi jdeme opět o krok vpřed. Díky novým funkcím a vylepšením umožní Farming Simulator 22 každému začínajícímu farmáři kreativně vybudovat svoji farmu – bez ohledu na věk nebo profesi v reálném životě. Buď samostatně, nebo kooperativně v multiplayeru až pro 8 hráčů na konzolích a na PC a Mac.


Nové plodiny, nové mapy, nové stroje a nové značky jsou jen začátkem toho, co hráči mohou očekávat. A navíc i sněží: Hráči by se měli připravit na vzrušující přidávání sezónních cyklů – jakož i na další funkce, které budou brzy oznámeny!


Tisk sněhu - a hloubka simulovaného zemědělství!

Farming Simulator 22 nabídne více hloubky díky řadě nových přírůstků a tedy největšímu rozsahu hráčské svobody v historii série. Dvě nové mapy a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat budou klást důraz na různé druhy zemědělských operací v jednotlivých ročních obdobích.


Se sadou více než 400 strojů a nástrojů od více než 100 autentických zemědělských značek včetně nových kategorií se hráči mohou těšit na vylepšenou a realistickou simulaci jako kdykoli předtím. Ale i pro nové hráče bude snadné ponořit se do zemědělství, chovu zvířat (včetně roztomilých zvířat) a lesnictví.


Vytváření ještě více pohlcujících zemědělských světů.

Farming Simulator 22 je založen na GIANTS Engine 9 a obsahuje mnoho technických vylepšení, jako například realističtější chování AI a bohatší světy. Díky těmto světům budou hráči vtaženi ještě hlouběji do životního stylu virtuálního zemědělství: Například motorické zvuky jejich traktorů se jeví ještě realističtěji díky výběru akustického stupně a postupného dozvuku.


Lepší výkon na všech platformách: Díky podpoře DirectX 12 pro Windows, streamování textur, optimalizaci více vláken, odstraňování okluzí a dočasnému vyhlazování mezi jinými optimalizacemi získá nejnovější Farming Simulator zvýšení výkonu na všech systémech – čímž vytvoří základ pro rovnoměrné složitější přizpůsobení úprav, abyste si mohli vychutnat více obsahu.


Předobjednávkou získáte DLC Claas Xerion Saddle Trac Pack, který obsahuje:

 

  • CLASS XERION 4200 SADDLE TRAC
  • Návěsná cisterna KAWECO XERION SADDLE TRAC
  • Cisterna KAWECO XERION SADDLE TRAC
  • Čelní jednotka KAWECO
  • KAWECO OPTI-JECT 800
    dlc_saddle_pack


 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Recenze na Farming Simulator 22 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.