Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology

Cena s DPH
1 509 Kč
Cena bez DPH: 1 247 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 472976
BethesdaCZ titulky

Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology [PC CIAB]


Balení neobsahuje médium a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.

Upozornění - Jazyk dabingu se v jednotlivých hrách může lišit.


7 bombových her v mini bombě

Právě včas před velmi očekávaným příchodem nové série Amazon Prime Fallout vychází Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology.

Tato kolekce obsahuje sedm úžasných her z Fallout série - Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics , Fallout 2 a Fallout.

Kolekce je zabalena v exluzivním balení mini nukleární bomby, která obsahuje výbušný zvukový efekt. V jádru bomby se nachází 7 sběratelských kartiček.

O hrách

  • Fallout 76
    Ve hře Fallout 76 můžete ale nemusíte spolupracovat s jinými hráči a odehrává se v alternativní verzi Appalachianských vrchů v Západní Virginii roku 2102, 25 let po nukleární apokalypse. Přebíráte roli obyvatele Vault 76, který byl otevřen, aby znovu osídlil svět a pomohl obnovit civilizaci. Důležitou součástí hry je také budování a craftování, kde můžete stavět obchody, osady a obranné mechanismy. Hra dostává pravidelné aktualizace a nový obsah, jako jsou nové mise, eventy, lokace a předměty. Mezi nejvýznamnější aktualizace patří „Wastelanders“, která přidala NPC postavy do hry a obohatila příběh a dialogové možnosti. Abychom to shrnuli, Fallout 76 unikátním přístupem k sérii, kde se snažíte přežít a znovu vybudovat svět po apokalypse.

  • Fallout 4: GOTY Edice
    Fallout 4 Game of the Year Edice je kompletní sbírka, která zahrnuje základní hru Fallout 4 a všechna její rozšíření: Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop a Nuka-World. V této hře máte možnost prozkoumat postapokalyptický svět v Massachusetts, kde můžete budovat osady, sbírat zdroje a bojovat s různými nepřáteli. Nové příběhy v rozšířeních přidávají hratelnost, nové oblasti a rozhodovací možnosti pro hráče, kteří chtějí objevovat více příběhů tohoto světa.

  • Fallout 3: GOTY Edice
    Fallout 3: Game of the Year Edice je kompletní sbírka, která zahrnuje základní hru Fallout 3 a všechna její rozšíření: Operation: Anchorage, Pitt, Broken Steel, Point Lookout a Mothership Zeta. Hra se odehrává v postapokalyptickém světě hlavního města Washingtonu D.C., které je zničeno po jaderné apokalypsě. Přebíráte roli obyvatele Vault 101, který se vydává na cestu přes zpustošenou zem plnou nebezpečí a záhad. Kromě boje s mutanty a stvořeními je třeba řešit i morální dilemata a rozhodovat o osudu různých skupin a obyvatel pustošiny. S touto edicí máte přístup k vylepšenému zážitku s novými funkcemi, jako jsou budování osad, upravitelné zbraně a nové úkoly a postavy. Fallout 3 GOTY Edice patří mezi nejvyhledávanější edice v sérii a nabízí vám možnost přežití, výběru a budování v typickém postapokalyptickém prostředí série Fallout.

 

  • Fallout New Vegas: Ultimátní Edice
    Fallout New Vegas: Ultimátní Edice je kompletní a rozšířená verze kultovní hry Fallout New Vegas, zahrnující nejen základní hru, ale i všechna její rozšíření: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road a Courier's Stash. V této hře se noříte do postapokalyptického světa Nevady, kde se ve výjimečném příběhu stáváte kurýry, zaplétáte se do konfliktů mezi frakcemi a snažíte se přežít v nehostinných podmínkách pustošiny. Ultimátní Edice přináší širokou škálu nových příběhových zápletků, postav a oblastí k objevení, což zajišťuje rozmanitost a hlubší pohled do světa Fallout. V rozšířeních můžete navštívit exotická místa jako kasino v Sierra Madre, překrásné divoké údolí v Honest Hearts nebo šílenou vědeckou základnu v Old World Blues. Dead Money přináší temnou atmosféru, kde se snažíte zapojit do nelítostné hry přežití, zatímco Lonesome Road je epický příběh, který vás zavede do tajemných Gorských zad.

 

  • Fallout Tactics
    Tato hra je spin-off strategie v postapokalyptickém světě série Fallout, kde vedete boje se členy Bratrstva oceli. Hra se odehrává v neznámém regionu postapokalyptického Amerického kontinentu, kde plníte různé mise a úkoly. Fallout Tactics nabízí možnosti přizpůsobení postav, zbraně a taktiky boje, s důrazem na strategická rozhodnutí. Můžete regrutovat nové členy, trénovat a specializovat je, vytvářejíc různorodý tým pro boj proti nepřátelům. Hra kombinuje prvky RPG s taktickým bojovým systémem. Fallout Tactics je jedinečná část série Fallout, která kombinuje bojovou strategii s RPG prvky v postapokalyptickém světě.

 

  • Fallout 2
    Fallout 2 je pokračováním kultovní postapokalyptické RPG hry, která se odehrává v alternativní verzi světa po jaderné apokalypse. Ve hře přebíráte roli potomka "Vault Dwellera" z prvního dílu, který se vydává na cestu přes zpustošený svět zaplavené Kalifornie, aby zastavil novou hrozbu. Hra nabízí obrovský a rozmanitý svět, který můžete prozkoumat a rozhodovat o svých činech a postavení vůči různým frakcím a postavám. Nový příběh se zaměřuje na boj proti tajné organizaci. Máte možnost vytvořit si vlastní postavy s různými dovednostmi a povoláními, což ovlivňuje jejich schopnosti a možnosti ve hře. Kromě hlavního příběhu je ve hře spousta vedlejších úkolů, které vás budou motivovat k prozkoumání a plnění různých úkolů a misí. Fallout 2 zachovává charakteristický temný humor a vynikající atmosféru postapokalyptického světa, který je bohatý na historii a detaily.

 

  • Fallout
    Fallout je postapokalyptická RPG hra, která se odehrává v alternativní verzi světa po jaderné apokalypse. Ve hře hrajete za "Vault Dwellera", který se vydává na cestu do nehostinných pustošin, aby zachránil svou komunitu. Hra nabízí temný humor, rozsáhlý postapokalyptický svět a řadu možností, jak formovat příběh svými rozhodnutími. Boje se odehrávají v reálném čase s možností zastavení času pro plánování taktik a strategií. Můžete potkat různé skupiny lidí, mutantů a záhadné postavy, přičemž každé rozhodnutí ovlivňuje vývoj příběhu. Svým inovativním přístupem k RPG žánru, který kombinuje boj a rozhovory s různými možnostmi, se stal legendou mezi hráči. Fallout je považován za jednu z nejvýznamnějších a nejvlivnějších RPG her v herním průmyslu. Vydařený příběh, postavy a prostředí jsou základními pilíři, které udržují tuto hru na vrcholu zájmu fanoušků dodnes.

 

Obsah prodejního balení:

  • 7 kartiček které obsahují kódy pro hry
  • Mini nukleární bomba s výbušnými zvuky
  • Kódy pro hry Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 a Fallout
  • Bomba obsahuje baterky

 

Trailer na Fallout 76

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.