Exophobia Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Exophobia - PS4Exophobia - NSW
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 456257
PMEN dabing

Exophobia [PS5]

 

O hře

Exophobia je retro sci-fi FPS hra, která kombinuje ostré barevné pixelové umění s intenzivní elektronickou hudbou pro jedinečnou stylovou estetiku!

Ocitnete se sám v lidské vesmírné lodi, kterou převzali nepřátelští mimozemští vojáci. Prozkoumejte a probojujte se, abyste našli poslední lidi, kteří přežili, a zároveň kousek po kousku odhalujte příběh posádky vesmírné lodi, který vede k tomuto důležitému momentu na rudé planetě. Vyviňte svou mimozemskou zbraň, střílejte a omračte své nepřátele na své cestě úniku!

Klíčové vlastnosti

  • Boj o přežití
    Zažijte hru FPS, kde jsou rychlé reflexy a chytré umístění životně důležité pro přežití. Naučte se chování každého nepřítele a využijte svou zbraň, možnosti pohybu a okolí k eliminaci různých skupin mimozemských armád v rychlých bojích plných akce.

  • Vydejte se na průzkum
    Objevte vesmírnou loď s více patry, z nichž každé obsahuje jedinečné nepřátelské prostředí. Od laboratoří zamořených červy až po mechanické vnitřní fungování motoru vesmírné lodi se spoustou tajemství pro zvědavé průzkumníky!

  • Získejte nové schopnosti
    Vylepšete svou zbraň novou schopností pokaždé, když se dostanete do specializované zbraňové laboratoře. V módu metroidvání vás tyto schopnosti drasticky posilují v boji a také odemykají dříve nepřístupné oblasti potřebné pro postup ve hře.

  • Vyzvěte bossy k souboji
    Popasujte se s nemilosrdnou, ale spravedlivou obtížností v různých bojových situacích proti nelítostným nepřátelům s jedinečnými vzory útoků, včetně hrozivých soubojů s bossy, z nichž každý má svou vlastní strategii pro poražení. Nezapomeňte si uložit svůj postup v kontrolních bodech!

Trailer


Recenze na Exophobia

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.