Evolveo StrongVision PRO 4G, fotopast/bezpečnostní kamera

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 490 Kč
Cena bez DPH: 4 537 Kč
 
 
Kód produktu: 455997
Evolveo

Evolveo StrongVision PRO 4G, fotopast/bezpečnostní kamera [CAM-PRO]

StrongVision PRO

Díky novému 8 MPX CMOS snímači dokáže kamera zaznamenat video až v rozlišení 4 K s 30 snímky za sekundu. Video se zaznamená v této kvalitě jak ve dne, tak v noci, kdy je záznam černobílý. Fotografie lze ukládat v rozlišení až 30 Mpx, nebo si lze zvolit i menší rozlišení pro úsporu místa na paměťové kartě. Paměťová karta je na základě přání zákazníků typu SD v plné velikosti pro snazší manipulaci a lze využít karty až do velikosti 256 GB.

O produktu

    • LiveView – živý náhled
      Díky rychlému připojení 4G a inovovanému chipsetu, lze využít funkci Liveview – živý video náhled. Můžete se tak online podívat, co se v místě instalace děje, jediná podmínka je dobrý datový signál. Tuto funkci lze využít i jako hledáček při instalaci, není tak již třeba kameru několikrát překládat, jen spustíte živý náhled v aplikaci a nastavíte pozici tak, jak vám vyhovuje. V momentě, kdy je vytvořeno Liveview spojení, lze i na dálku přistupovat k souborům přímo v zařízení, které můžete kopírovat, přesouvat nebo mazat.

    • Univerzální bezpečnostní kamera
      Fotopast lze použít i univerzálně k zabezpečení vašeho majetku všude tam, kde nemáte pevné internetové připojení pro běžný kamerový systém. Například na chatě při stavbě domu nebo jako zajištění garáže. Vždy, když kamera zjistí pohyb, upozorní vás podle zvolených nastavení buď e-mailem, nebo zprávou MMS a pošle vám také obrázek toho, co se děje před kamerou. Díky integrovaným PIR senzorům vám neunikne žádný pohyb a kamera se aktivuje jen tehdy, když je to nutné, čímž se prodlužuje životnost baterie.

    • Li-Ion 10 000 mAh
      Pro ještě lepší výdrž jsme se rozhodli použít novou Li-ion baterii s kapacitou 10 000 mAh, která zajistí opravdu velkou výdrž na jedno nabití. Baterii lze ze zařízení vyjmout a nabít samostatně. Baterie je v prodeji i samostatně, takže v momentě, kdy se rozhodnete, že nechcete být kapacitou baterie limitováni vůbec, stačí si jednu doma nabít a jednou za čas ji v zařízení jen vyměnit. Zároveň vám tak odpadá i nutnost kupovat AA baterie a ušetříte tím náklady na provoz. Samozřejmě, že výdrž se může lišit při různých nastaveních (častý záznam videa) a také vlivem okolní teploty, kdy při teplotách pod bodem mrazu výdrž klesá.

    • Aplikace a Cloud zdarma
      Aplikace je zdarma a vždy bude, stejně tak cloudové úložiště, které je unikátní pro každé zařízení. Servery jsou umístěny v Evropě na platformě společnosti Amazon. V rámci jedné aplikace, je možné mít přidáno několik fotopastí. Každé fotopasti můžete přiřadit název, podle kterého rozlišíte její umístění a uvidíte přímo v notifikaci, kde se co právě děje. Nově lze v zapnutém režimu měnit libovolná nastavení, jako je například rozlišení fotek, videa nebo měnit čas, po který má být fotopast aktivní.

    • Noční infra přisvícení s 58 IR led s 940 nm
      Infra noční přisvícení je důležitá funkce každé fotopasti, díky 940 nm LED diodám lze zařízení použít nejen ke sledování zvěře, ale i na hlídání objektů, kdy narušitel není schopen v noci tento typ přisvícení zpozorovat, na rozdíl od 850 nm technologie. Díky 58 IR LED diodám s 940 nm technologií dojde k velmi dobrému osvětlení noční scény.

  • Příslušenství pro bezstarostný provoz
    K fotopasti lze pořídit příslušenství pro její ochranu a bezpečný provoz. V nabídce máme ochranný kovový box StrongVision MB2, který je určen přímo na tento model fotopasti, díky tomuto ochrannému obalu, snížíte možnost poškození nebo odcizení zloději ať už v lese, u chaty nebo na vaší stavební parcele. Skvělým doplňkem může být také nastavitelný lanový zámek StrongVision LOCK, který díky své délce 2 ma 8 mm silnému lanku dobře poslouží k upevnění kamery například ke kmeni stromu. Zámek lze kombinovat také s kovovým boxem.

Klíčové vlastnosti

  • 30 Mpx foto, 4 K Video 30 fps
  • SD karta až 256 GB
  • Live view – živý video náhled
  • Android & iOS aplikace, Cloud zdarma
  • 10 000 mAh Li-Ion baterie
  • 58 IR LED 940 nm pro noční fotografie
  • 4G LTE

 

Technická specifikace
Senzor 8 MPX CMOS
Paměť SD Karta až do velikosti 256 GB
Objektiv fotoaparátu F=3.1; FOV=57°
Displej 2,4" TFT
Noční přisvícení 58 x 940 nm Infračervené LED
PIR Dosah Možnost volby citlivosti Vysoká/Normální/Nízká
PIR Senzor úhel 120°
Maximální dosvit IR LED 20 metrů
Rychlost spuštění 0,8 s
Interval spouště 1/5/10/30 s/min
Rozlišení fotek 8 MP – 30 MP
Více snímků na jednu aktivaci (multishot) 1/3/6/9
Rozlišení videa 4 K/2,7 K/1080 P/720 P/VGA
Datum ve fotografii Ano
Odesílání snímků/videa v plné kvalitě Ano, na Cloud
Letní/Zimní čas Ano manuálně v aplikaci
Zabezpečení PIN při spuštění (4 číslice)
Mobilní pásma FDD-LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20
TDD-LTE: B38/B40/B41
WCDMA: B1/B5/B8
GSM:900/1800
SIM Mini karta SIM
Doba pohotovosti >6 měsíců
Napájecí zdroj 12 V/1,5 A DC
Baterie 10 000m Ah – nabíjecí konektor-vstupní napětí 12 V/1,5 A DC
Ocharana IP65
Rozměry 138 mm * 90 mm * 86 mm

Obsah balení:

  • StrongVision PRO 4G – SGV CAM-PRO
  • Li-Ion baterie – SGV CAM-BAT2
  • Napájecí adaptér 230 V AC/12 V DC
  • Čtečka SD karet
  • Uživatelský manuál
  • GSM anténa


Recenze na Evolveo StrongVision PRO 4G, fotopast/bezpečnostní kamera

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.