Enter-Exit the Gungeon Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Enter-Exit the Gungeon - PS4
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 456732
DevolverEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

Enter-Exit the Gungeon [NSW]

 

O hře

Enter-Exit the Gungeon přináší dvě kriticky uznávané hry Enter the Gungeon a Exit the Gungeon včetně všech jejich aktualizací, spolu na jedné kazetě/disku!

Enter the Gungeon je kulový pekelný „dungeon crawler“, který sleduje bandu rošťáků, kteří se snaží střílet, loupit, vyhýbat se kutálení a převracet se přes stůl, aby dosáhli legendární Gungeonovh poklad: pistole, která minulost. Vyberte si hrdinu, nebo se spojte v kooperaci a probojujte se na dno Gungeonu prožitím náročných a vyvíjejících se pater plných nebezpečných Gundead a hrůzostrašných po zuby ozbrojených bossů Gungeonu. Sbírejte vzácnou kořist, objevujte skrytá tajemství a vyjednávejte se s obchodníky, abyste si koupili mocné předměty pro zisk různých výhod ve hře.

Exit the Gungeon je „prolézač kobek“ v arkádovém stylu, který bezprostředně navazuje na dobrodružství ztracených Gungeoneerů, kteří se pokoušejí přežít sérii stále nebezpečnějších výtahů a nesčetné vlny nepřátel.

Enter the Gungeon

  • Gungeon
    Objevte neustále se rozvíjející pevnost kulového pekla, která elegantně spojuje pečlivě ručně navržené místnosti v procedurálně vytvořeném labyrintu zaměřeném na zničení všeho, co vstoupí do jejích stěn. Ale pozor – Gungeon reaguje i na ta nejskromnější vítězství proti svým strážcům a pastím zvýšením obtížnosti a výzvami, které se v něm nacházejí!

  • Kult Gundeadu
    The Gungeon nejsou jen pasti a propasti – uklidněte své nervy a upevněte svůj cíl, když budete čelit střelnému kultu Gundead. Tito učedníci pistole se nezastaví před ničím, aby porazili hrdiny a použili jakoukoli taktiku potřebnou k obraně svého chrámu.

  • Gungeoneeri
    Vyberte si jednoho z několika hrdinů, z nichž každý je zatížen hlubokou lítostí a hledá způsob, jak změnit svou minulost, bez ohledu na cenu. Tito dobrodruzi, naplnění stejnou dávkou odvahy a zoufalství, nebudou váhat ponořit se přes hořící stěny, provalit se stěnou kuliček nebo se schovat za čímkoli, co je kolem, aby se dostali do cíle živí!

  • Guns
    Objevte a odemkněte množství jedinečně fantastických zbraní ke zničení všech, kteří jsou proti vám v Gungeonu – z nichž každá má svoji vlastní jedinečnou taktiku a munici. Uvolněte vše od osvědčené a skutečné směsi raket, laserů a dělových koulí až po bizarně účinné salvy duh, ryb, pěnových šipek či včel!

Exit the Gungeon

  • Rozvíjejte svou zbraň
    Gungeon se stal paradoxem a řítí se! Požehnaná magií čarodějnice se vaše zbraň rychle změní, když budete stoupat na Gungeon. Čím lépe hrajete a čím výše je vaše kombo, tím silnější formu bude mít vaše zbraň.

  • Jedinečná hra
    Bojujte proti poslednímu a nejtrpčímu Gundeadovi zběsilým tempem, zpomalte se na tak dlouho, abyste si mohli pokecat s některými známými tvářemi... a několika novými. Přesouvání místností, nepřátel, bossů, bizarní zbraně a předměty, to vše se kombinuje, aby se zajistilo, že ani jeden pokus o výstup z Gungeonu nebude stejný.

Edice hry obsahuje:

  • Hra Enter the Gungeon
  • Enter the Gungeon: A Farewell To Arms Update
  • Enter the Gungeon: Advanced Gungeons and Draguns Update
  • Hra Exit the Gungeon
  • Exit the Gungeon: Hello To Arms Update

Trailer

Trailer


Recenze na Enter-Exit the Gungeon

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.