Empire of Sin (Deluxe Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 417367
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Empire of Sin (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]


Empire of Sin je strategická hra Romero Games a Paradox Interactive, která vás zavede do srdce nemilosrdného zločineckého podsvětí 1920 let, což bylo v Chicagu období prohibice. Vaším úkolem bude se bít, ohromit a zastrašovat ostatní, dostat se až na vrchol a za každou cenu se na něm udržet.


Tato noirová hra vás hodí přímo do lesku a bídy rušných 20. let, kde budete operovat v zákulisí drsné galerie organizovaného zločinu.


Vyberte si podnik a založte základy vaší zločinecké říše (ať už to budou nelegální obchody s alkoholem, oborová ochrana či kasina) a vybudujte si tím věrné mafíány, díky kterým si vytvoříte reputaci na ulicích. Jakmile si uděláte jméno, rozvíjejte svůj vliv tak, že budete zabírat konkurenční území a obohacovat ten svůj repertoár o další podniky.


Prozkoumejte ulice Chicaga a interagujte s živými postavami, z nichž každá má svůj vlastní život a bude reagovat na to, co uděláte (nebo neuděláte). Pomlouvejte donucujte, svádějte, vyhrožujte či zabíjejte - hlavně aby bylo po vašem.


Pokud dojde na rány, samozřejmě hypoteticky a vaše banda bude potřebovat ostatním udělit jiné poselství, utkejte se v brutálním tahovém souboji. Strategicky naverbujte gangstery a vybudujte si silnou chemii v rámci týmu, abyste maximalizovali bojové poškození a upevnili si tak svou moc ve městě.


Uzavírejte nebo porušte aliance, uplácejte policisty a obchodujte na černém trhu, abyste pozvedli svou frakci a rozšířili svou zločineckou rodinu. Ale nepřátele si vždy držte nablízku a postarejte se, abyste měli své špehy a oči všude.


Ať už se na vrchol dostanete pomocí násilí, sociálního vlivu nebo známostí po celém městě, králem či královnou Chicaga se můžete stát různými způsoby. Díky různým startovním podmínkám a neustále se měnící dynamice ve skupině nebudou žádné dva přejetí hrou stejné.


Empire of Sin (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Plnou hru Empire of Sin.
  • Mobster pack.
  • Golden weapon set.
  • Curb stomp execution.
    emp

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Romero Games
  • Datum vydání: 01.12.2020
  • Pegi: 16
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows® 8.1 64 bit nebo Windows® 10 Home 64 bit
    Procesor: Intel® Core™ i3-530 nebo AMD® Phenom™ II X3 720
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia® GeForce™ GTX 460 (1GB) nebo AMD® Radeon™ R7 250 (2GB), AMD® Radeon™ Vega 11
    DirectX: Verze 11
    Pevný disk: 10 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Empire of Sin (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    ©2020 Paradox Interactive. Empire of Sin and Paradox Interactive are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. Developed by Romero Games.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Empire of Sin (Deluxe Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.