Emos Led světlo na monitor Ava

Cena s DPH
990 Kč
Cena bez DPH: 818 Kč
 
 
Kód produktu: 469352
Emos

Emos Led světlo na monitor Ava [Z7617]

Dokonale osvětlená pracovní plocha

Speciální lampa, která se připojuje k monitoru počítače nebo notebooku, představuje opravdu originální způsob osvětlení pracovní plochy. Mezi jeho výhody patří nejen jednoduchá a rychlá instalace, ale také možnost měnit barvu světla a stmívat jej. Lampa AVA se nabízí v elegantním černém provedení, které jistě zpestří vaše pracoviště.

O produktu

    • Dokonalé osvětlení nejen při práci
      Pohodlné dotykové ovládání umožňuje rychlou změnu barvy světla ve 3 krocích (teplá bílá, neutrální bílá, studená bílá) podle vašich potřeb. Stejně praktická je i možnost ztlumení ve dvou krocích. Intenzita světla se tak přizpůsobuje okolnímu prostředí a vytváří ideální podmínky pro práci na počítači, sledování videí nebo poslech programů. Vzhledem k umístění světla je světelný tok 150 lm naprosto dostačující.

    • Jednoduché napájení a instalace kdekoli
      Napájení pomocí kabelu USB přímo z počítače (kabel je součástí balení) je velmi praktické, zvláště pokud hledáte osvětlení, které lze použít na různých místech. LED lampičku lze připojit ik powerbance nebo k adaptéru do zásuvky. Lampička je skvělým pomocníkem například na služebních cestách, kde vám poskytne obvyklé pohodlí i při práci mimo domov, navíc, aniž byste museli hledat zásuvku pro její zapojení. Lampu můžete během několika vteřin připojit k monitoru a pustit se do práce!

  • Větší komfort pro váš zrak
    Světlo LED monitoru AVA šetří místo na stole a nehrozí, že se převrátí nebo dokonce rozbije. Zároveň ani v nejmenším neruší monitor. Je proto vhodná pro všechny, kterým záleží na správném osvětlení pracovního prostoru. Svítilna je šetrná k očím, protože díky optimálnímu umístění a sklonu nedochází k oslnění, které často způsobuje předčasnou únavu a zbytečně snižuje koncentraci a produktivitu. Proč tedy nevyzkoušet moderní osvětlení monitoru, ze kterého vás nebudou bolet oči ani po dlouhém večeři v práci?

Klíčové vlastnosti

  • snadné napájení přes USB kabel
  • rychlá instalace
  • možnost stmívání
  • elegantní provedení

 

Technická specifikace
Napájecí trafo USB
Světelný tok 200 lm
Barva světla teplá/neutrální/studená bílá
Příkon 5,6 W
Typ napájení USB
Teplota chromatičnosti 3 000/4 000/5 000 K
Životnost 25 000 hodin
Stmívání Ano
Rozměry 460 × 105 × 53 mm

Obsah balení:

  • Světlo Ava
  • Napájecí USB kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Emos Led světlo na monitor Ava

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.