EMOS LED nabíjecí čelovka GP Xplor PHR16 300 lm

Cena s DPH
1 090 Kč
Cena bez DPH: 901 Kč
 
 
Kód produktu: 469324
Emos

EMOS LED nabíjecí čelovka GP Xplor PHR16 300 lm [P8566]


Velmi kompaktní čelovka nejen pro nadšené běžce

Čelovka GP Xplor PHR16 s dosvitem 50 metrů a světelným výkonem 300 lm je skvělým partnerem pro všechny běžce, kteří chtějí posunout svůj výkon na vyšší úroveň. Je neocenitelná také jako kvalitní pohotovostní čelovka, kterou si zamilují všichni nadšenci outdoorových sportů. Uplatnění najde při turistice, horolezectví, kempování nebo jeskyňářství. Jeho vysoká kvalita je podpořena tříletou zárukou.

O produktu

    • Čtyři režimy svícení pro sportovní aktivity
      Čelovka GP Xplor PHR16 nabízí celkem 9 režimů svícení. Pro své sportovní aktivity můžete použít jeden ze tří standardních režimů svícení, které se liší intenzitou. Vždy kombinace záplavového a bodového světla. Úzký a intenzivní světelný kužel osvětlí oblast, kde je potřeba rozlišit každý detail, a rozptýlené světlo s nižší intenzitou a širším kuželem osvětlí okolní prostředí pro maximální komfort a pocit bezpečí. Nespornou výhodou je tzn. turbo režim, který umožňuje dočasně velmi silně osvětlit prostor kolem vás. Tento režim je aktivován maximálně na 60 sekund.

    • Nízká hmotnost pro neomezený pohyb
      Čelovka GP Xplor PHR16 o hmotnosti 44 gramů je jako stvořená pro kondici ve městě, ve vašem oblíbeném parku nebo na cyklotrase. 44 gramů představuje zlomek hmotnosti běžného mobilního telefonu a na hlavě si jí ani nevšimnete. Nedovolte, aby vás nevhodné vybavení omezovalo při vašich sportovních aktivitách.

    • Pět pracovních a pohotovostních režimů svícení
      Pro práci nebo nastavování sportovního vybavení má čelovka GP Xplor PHR 16 k dispozici tři samostatné režimy svícení. Tyto režimy používají červenou barvu světla. Červené světlo neoslňuje a po vypnutí čelovky se vaše oči rychleji přizpůsobí tmě. Jeden z režimů diskrétního osvětlení nabízí také režim blikání. Čelovku tak můžete používat jako bezpečnostní světlo při běhu nebo jízdě na kole. Poslední dva režimy nabízejí bezpečnostní funkci SOS a režim majáku. Můžete je použít například k signalizaci hrozícího nebezpečí.

    • Výdrž baterie na jedno nabití až 45 hodin
      Nechcete se příliš omezovat a myslet na stav baterie čelovky? GP Xplor PHR16 nabízí až 45 hodin výdrže baterie. Pomocí kabelu USB-C, který je součástí každého balení, můžete pohodlně a rychle dobíjet baterie například z powerbanky. Čelovka je vybavena indikátorem LED, který signalizuje stav baterie a nabíjení.

  • Bezpečný s moderním reflexním páskem
    Čelovka GP Xplor PHR16 je vybavena moderním reflexním páskem, který zvyšuje viditelnost pro ostatní osoby a vozidla. Tento popruh je vysoce elastický, omyvatelný a nastavitelný, což vám zaručí maximální pohodlí během používání. Díky prodyšné tkanině, ze které je opasek vyroben, bude vaše kůže pod páskem volně dýchat. Ani prudké pohyby nejsou překážkou, při sportu se nemusíte omezovat.

Klíčové vlastnosti

  • GP Xplor PHR16 je nárazuvzdorný, vydrží i potenciální pády z 1 metru
  • Díky certifikaci IPX6 se nemusíte obávat ani silného deště, který jí neublíží
  • Stupeň krytí IP65 zajišťuje zvýšenou odolnost
  • Výdrž baterie na jedno nabití až 45 hodin
  • Napájecí USB-C konektor
  • Maximální doba svícení až 60 s – 45 hodin

 

Technická specifikace
Napájení Li-po
Maximální světelný tok 300 lm
Světelný tok TURBO – 300 lm, 3 % – 5 lm, 25 % – 40 lm, 100 % – 170 lm, červená: 50 % – 5 lm, 100 % – 10 lm
Fokus ne
Odolnost IPX6
Materiál PC + ABS plast
Doba svícení 60 s – 45 h
Reflexní pásek ano
Úhel vyzařování 100°
Typ baterie nabíjecí, Li-Po 800 mAh
Počet režimů svícení 9
Typ napájecího konektoru USB-C
Baterie součástí balení ano
Speciální funkce bezpečnostní režim zablokování tlačítek
Hmotnost 44 g
Rozměry 56 × 38 × 34 mm

Obsah balení:

  • Čelovka Emos
  • Dokumentace


Recenze na EMOS LED nabíjecí čelovka GP Xplor PHR16 300 lm

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.