Emos GoSmart Otočná dětská chůvička IP-500 GUARD s monitorem a Wi-Fi

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
3 829 Kč
Cena bez DPH: 3 164 Kč
 
 
Kód produktu: 469048
Emos

Emos GoSmart Otočná dětská chůvička IP-500 GUARD s monitorem a Wi-Fi [H4052]

Vaši nejdražší v bezpečí

Chcete být se svým dítětem, i když mu nemůžete být poblíž? Potřebujete mít informaci o tom, co se děje v dětském pokoji a jistotu, že je vaše dítě v pořádku? Inteligentní dětská chůvička IP-500 GUARD to vše udělá za vás díky svým pokročilým funkcím a roztomilému designu, který si vaše děti zamilují. S kvalitním obrazem a zvukem přenášeným do vašeho mobilního telefonu a přiloženého LCD monitoru získáte dokonalý přehled o každém šuchotě v dětském pokoji. Pokročilé funkce detekce pohybu a inteligentní detekce zvuku a pláče vás upozorní na zvýšenou aktivitu vašich dětí nebo buzení a pláč dětí. Situaci můžete zachránit a předčasně probuzené dítě vrátit zpět do spánku díky kameře. Můžete na něj mluvit nebo na dálku přehrát jednu z uložených ukolébavek nebo stále oblíbenější bílý šum.

O produktu

    • Nic vám neunikne
      Objektiv inteligentní dětské chůvičky IP-500 GUARD se 100° úhlem záběru a možností otáčení v obou osách lze optimálně nasměrovat na vaše děťátko. V kombinaci s obrazem z kamery s vysokým rozlišením 2 304 × 1 296 p, který se přenáší do mobilního zařízení a dodávaným monitorem LCD, můžete spolehlivě sledovat dění v celé místnosti. Vaše děti si spolu roztomile hrají a vy byste chtěli tento okamžik zaznamenat? Je to snadné! Kamera dětského monitoru dokáže zachytit videozáznam, který pro vás uloží do cloudového úložiště nebo na kartu micro SD o kapacitě až 128 GB.

    • Bezproblémový provoz i mimo váš domov
      Vynikající kvalitu obrazu za všech světelných podmínek zajišťuje dynamické nastavení jasu a rovnoměrné infračervené osvětlení až do vzdálenosti 10 metrů. Podsvícení ani úplná tma nemají šanci a obraz bude vždy dokonalý! Díky dodávanému 5” monitoru LCD, který komunikuje přímo s kamerou, pro provoz dětské chůvičky není potřeba žádné připojení k domácí síti wifi. Kamera s monitorem LCD se tak dá volně přenášet a dětskou chůvičku můžete pohodlně používat i na cestách mimo domov. Kamera s gumovým krytem s ušima upoutá pozornost každého dítěte a zároveň chrání dětskou chůvičku před poškozením v případě náhodného pádu na zem.

    • Pokročilé funkce pro zajištění bezpečnosti vašich dětí
      Inteligentní dětská chůvička IP-500 GUARD má inteligentní detekci pohybu, zvuku, teploty a vlhkosti. Pokud její snímače zjistí neobvyklou aktivitu, například pláč, pohyb nebo změny teploty a vlhkosti, obdržíte upozornění na mobilním zařízení a na přiloženém LCD monitoru. Díky obousměrné hlasové komunikaci nemusíte běhat sem a tam mezi místnostmi. Váš hlas v dětském monitoru uklidní vaše dítě stejně, jako kdybyste stáli vedle něj. Můžete také nastavit jeden z alarmů, který vás upozorní na aktivitu hlasitým pípnutím, když je obrazovka monitoru LCD vypnutá. Šetříte tak energii monitoru LCD a zároveň monitorujete zvuk a pohyb v dětském pokoji. Oblast detekce pohybu pak můžete použít, pokud jsou v místnosti s dítětem další osoby a chcete zabránit neustálému zasílání nežádoucích oznámení o detekci.

    • Dobrý spánek
      Některé děti potřebují k usínání ticho, jiné upřednostňují zvuk v pozadí, kterým může být oblíbený bílý šum nebo ukolébavka. Inteligentní dětská chůvička IP-500 GUARD jim nabízí obojí. Bílý šum je monotónní zvuk, který se skládá z mnoha podobných tónů tvořících šum, který překrývá jiné rušivé prvky. Dali byste přednost ukolébavce? Můžete si vybrat z několika přednastavených melodií. Ukolébavka poslouží také jako noční světlo, při kterém si můžete sami nastavit optimální intenzitu a barvu světla. Její senzory také monitorují vlhkost a teplotu v místnosti. Nic vám nemůže zabránit v usínání!

    • Jednoduchá instalace
      Dětskou chůvičku můžete umístit na stůl, poličku, komodu atd., ale lze ji nainstalovat i na strop. Aplikace EMOS GoSmart v mobilním telefonu a monitor LCD pak jednoduše změní orientaci obrazu. Následné spárování dětské chůvičky s monitorem LCD a mobilním zařízením je jednoduché a intuitivní. Monitor LCD je vybaven vlastní baterií s kapacitou 3 000 mAh, která zajišťuje dlouhodobý provoz. Kamera se napájí prostřednictvím kabelu USB s adaptérem. Díky prodloužení dodávaného kabelu nemusíte brát ohled na umístění elektrické zásuvky a můžete fotoaparát pohodlně umístit na optimální místo. Lze ji také napájet z jakékoli powerbanky, takže vám nic nebrání používat ji při kempování v přírodě!

  • Integrace s EMOS GoSmart a TUYA
    Vytvořte si vlastní inteligentní domácnost pomocí EMOS GoSmart a dalších TUYA kompatibilních chytrých zařízení. Připojte jednotlivá zařízení, nastavte automatizaci jejich činností a ovládejte je na dálku pomocí plně lokalizované a intuitivní mobilní aplikace. Nechte svou domácnost, aby se starala sama o sebe, a dopřejte si více času pro své blízké a zájmy.

 

Technická specifikace
Typ produktu IP kamera
Snímací prvek kamery 1/2.8” 3 Megapixel CMOS
Podporované OS Android, iOS
Kompatibilita EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, otevřený systém
Protokol Wi-Fi
Další funkce detekce dětského pláče, přehrávání ukolébavek
Montáž na zeď + k postavení
Napájení kamery DC 5 V/1 A (součást balení)
Maximální dosvit nočního vidění 10 metrů
Rozlišení kamery 2 304 × 1 296
Výdrž baterie 5 hodin
Přenosová frekvence 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Vlastnosti a funkce automatické ukládání obrázků
noční vidění
detekce pohybu
detekce zvuku
ukládání na kartu SD
ukládání na cloud
ochrana proti odcizení
ovládání hlasovými asistenty
notifikace do mobilní aplikace
soukromý (privátní) režim
rozpoznávání lidského těla
Úhel detekce pohybu 100°
Jazyky aplikace EN, CZ, CS, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 dalších jazyků

Obsah balení:

  • 1× kamera
  • 1× monitor
  • 2× napájecí adaptér
  • 2× kabel USB
  • 1× držák
  • 1× šrouby
  • 1× resetovací kolík
  • 1× příručka
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Emos GoSmart Otočná dětská chůvička IP-500 GUARD s monitorem a Wi-Fi

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.