The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn CZ

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209328
BethesdaCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn CZ [PC CIAB]

V oficiálním rozšíření pro The Elder Scrolls 5: Skyrim CZ Vás čeká cesta z Morrowindu na pobřežní ostrov Solstheim. Poznejte nová města a dungeony a splňte nové úkoly na svém putování vyprahlých pustinami a ledovcovými údolími této nové země. Staňte se mocnějšími díky pokřikem, které obírají Vašich nepřátel o vůli bojovat a dokonce krotí draků. Váš osud a osud Solstheimu visí na vlásku, protože musíte čelit svému nejnebezpečnějšímu protivníkovi, prvnímu Dragonborn-ovi.



  • Zanechte za sebou provincie Skyrimu a vydejte se na pobřežní ostrov Solstheim. Utkejte temných elfích osadníků z Raven Rock a domorodých Skaalov ve snaze rozluštit záhadu Dragonbornovho návratu.
  • Využijte sílu hlasu proti prvnímu Dragonbornovi. Naučte se nové pokřiky a kouzla, včetně Dragon Aspect, které Vám umožňuje získat sílu draka, rozdávat kolosální rány a posílit ostatní pokřiky.
  • Objevte temné síly na cestě do nové oblasti Daedric. Sbírejte knihy zakázaných znalostí a vyberte si nové kombinace Vašich schopností a dovedností.
  • Vystrojte se zbrojí v Bonemold a chitin a zbraněmi Stalhrim, dříve než se vydáte do nesčetných dungeonů. Bojujte proti hrozivým nepřátelům jako jsou Ash Spawn, Rieklings a další.



    Datadisk vyžaduje základní hru The Elder Scrolls 5: Skyrim CZ a připojení k síti internet!

    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení datadisku pomocí služby Steam. Fyzický nosič CD/DVD není obsahem balení!



  • Recenze na The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.