The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211292
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard [PC CIAB]

Ve hře The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard se pan upírů Harkon vrací k moci. Pomocí svitky předků se snaží o něco skutečně nepředstavitelné-zhasnout samotné slunce. Přidáte se k starobylému řádu Strážců úsvitu a překazit jeho plány? Nebo se rozhodnete sami se stát pánem upírů? Ponořte se do nového příběhu, který přináší zcela nové lokality a různé úkoly pro rozdílné frakce a rozhodněte se.



  • Rozšiřte řady Strážců úsvitu, vyzbrojte se zcela novými kušemi a vyrobte si vlastní šípy, šipky a zbraně z dračích kostí. Používejte nové zbraně, zbroje, kouzla a révy, například roztrhání duší, jehož prostřednictvím roztrhají duši své nepřátele a změníte je na svých služebníků.
  • Přidejte se k hrůzám noci a staňte se pánem upírů. Létejte nad zemí, měňte se na netopýrů, vysávejte životní sílu ze svých protivníků a užívejte mnohé další speciální schopnosti. Pan upírů má vlastní systém vylepšiteľných schopností.
  • Vlkodlaci mají nyní vlastní systém vylepšiteľných schopností, jako jsou nevýslovných síla, nevýslovných energie a divoké nasycení.
  • Vyberte si jednu ze dvou rozsáhlých pevností, které můžete obsadit a postupně vylepšovat (hrad Volkihar, nebo pevnost Strážců úsvitu). Objevte ztracené údolí a navštivte novou sféru Oblivionu-Mohylu duší. Bojujte proti novým nepřátelům, jako jsou death hounds, Gargoyles, armored Trolls, zda noví upíři a draci.
  • Navšíivte Ratway v Riftene a vyhledejte ženu, která dokáže změnit Váš vzhled (nejen účes, ale i obličej).
  • V Skyrim nyní můžete bojovat na blízko i na dálku přímo z koňského sedla.



    Datadisk vyžaduje základní hru The Elder Scrolls 5: Skyrim a připojení k síti internet!

    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení datadisku pomocí služby Steam. Fyzický nosič CD/DVD není obsahem balení!



  • Recenze na The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.