Elden Ring [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
789 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 441562
Bandai

Elden Ring [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Zažijte napínavá dobrodružství a podílejte se na osudu ohromného světa, který je plný intrik a temných sil. Díky charakteristickému způsobu boje, budete muset najít na každého protivníka tu správnou strategii.


Vstaň, poskvrněný a nech se vést milostí, abys ovládl moc Elden Ringu a stal se Elden Lordem. V zemích The Between, kde vládne královna Marika byl Elden ring, zdroj Erdtree rozdrcený. Marikini potomkové získali střepy Prstence, známé jako Velké Runy a šílený pach jejich nověobjevené síly spustil vílku: The Shattering. Zabarvení, kteří byli zavhržení milostí a vyhnaní ze zemí The Between, Vy mrtví, kteří ještě žijete, Vaše milost je už dlouho ztracená, následujte cestu zamlženým mořem a postavte se před Elden Ring.


elden_ring_1

Když se ozvěny konfliktu hrnou v dálce, přichází vyvrhel. Jeho předkové kdysi nazývali země The Between domovem, ale požehnané světlo milosti se jejich kmenu ztratilo už dávno a byli vyloučení z království. Jsou poskvrnění a vrátili se, aby získali Eldenské lordstvo, které jim přislíbila legenda. Toto je svět Elden Ring. Země čekají na Váš průzkum. Budete jezdit po rozlehlých polích, cválat po zvlněných kopcích a skákat na vrchol skalnatých útesů na svém prchavém koni, čím odhalíte svět překypující životem ale i nebezpečím. Na velkolepých polích, kde se začíná Vaše cesta, bájná stvoření přadou sítě, v močálech číhají nevýslovné hrůzy a na těch, kteří se potulují nevědomky, čekají všelijací vojáci a potulní bojovníci. Plachá stvoření papají sladké trávy nebo se prohánějí v porostu. Těch pár obyvatel, kteří nejsou šílení ani nepřátelští se zdržuje v blízkosti rozbitých zbytků měst, která po sobě zanechala událost zvaná The Shattering. Můžou mít pro Vás odpovedi na různé otázky, pokud jim pomůžete. Nad nimi, usazení v obrovských dědičstvích, plných pastí, tajemství a strážců, vládnou polobohové - pokřivení lordi, kterí začínali jako členové královské a šlechtické rodiny - s nepoddajnou mocí, kterou jim poskytují úlomky Elden Ring.


elden_ring_2

Vedení ztracenou milostí (pokud ji najdete) budete zavedení na cestu, na které se pomocí moudrosti a magie znovu zmocníte této země a vezmete ji z rukou polobohů, nemusíte však následovat jejich cestu. Výběr je na Vás. Toužíte po moci nebo hledáte porozumění? Rozhodněte se sami a potom si budujte svou postavu podle svého uvážení. Vyzkoušejte desítky zručností a najděte také, které nejlépé vyhovují Vašemu stylu. Procvičujte si tichou chůzi, abyste se vyhnuli nebezpečí nebo chytili nepřátele nevědomky. Využijte prostředí, počasí a čas, abyste získali výhodu. Naučte se bojové umění, kde si musíte přečíst úmysly svého nepřítele a dobře načasovat svůj úskok, může to být otázka života a smrti. Vydejte se na koni de boja proti žoldákům. Ovládněte tajemná kouzla od mistrů, kteří stále přetrvávají mezi ruinami války. Přivolejte známé duchy, abyste vyrovnali šance, případně zavolajte svého přítele Tarnished, aby bojoval po Vašem boku a při zkoumání sdílel břemeno. Nakonec bude Vaše cesta definovaná silou Vašich vlastních ambicí. Čím větší budou Vaše cíle, tím větší bude výzva. Pokud se rozhodnete pro získání zemí The Between nazpět, budete muset bojovat. A ano, můžete umřít. Ale vrátíte se do boje znova. Tak se totiž rodí šampión - nebo Lord.


elden_ring_3

Nový fantasy svět

Nový svět, plný příběhů vytvořili v zajímavé spolupráci Hidetaki Miyazaki (autor série Dark Souls) a George R. R. Martin (autor fantasy série Píseň ledu a ohně). Díky tomu můžete čekat plnohodnotný zážitek z komplexního příběhu plného zvratů a zajímavých postav.


elden_ring_4

Zkoumejte a objevujte

Svět v Elden Ring je rozlehlý, nabízí různé možnosti přepravy po mapě, ať už pěšky nebo na koni. Svět můžete zdolávat spolu s přáteli v on-line kooperaci nebo individuálně. Budete poznávat trávnaté pláně, močály a husté lesy. Vystoupat můžete i na hory, případně navštivte nádherné hrady.


Herní zážitek definující žánr

Vytvořte si svou postavu v rafinovaném akčním RPG a definujte svůj herní styl experimentováním se širokou škálou zbraní, magických schopností a zručností, které najdete na celém světě. Vrhněte se do bitvy, sbírejte nepřátele jednoho po druhém nebo zavolejte spojence na pomoc. Při rozhodování o tom, jak přistupovat k průzkumu a boji, máte k dispozici spoustu možností.


Recenze na Elden Ring [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.