Edge of Eternity Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Edge of Eternity - PS5
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 438319
JustEN dabing

Edge of Eternity [PS4]


Svět Heryon je roztrhaný na kusy. Před lety příchod tajemné mimozemské síly nakonec uvrhl planetu do nekonečné kataklizmatické války, v níž se magie i technologie dostaly do svých nejhorších a nejtemnějších extrémů.

Příběh

Ve světě roztrhaném na kusy vedou lidé z Heryonu zoufalou válku proti záhadným útočníkům, Archelitům. Jak tento konflikt proti magii a technologii narůstá do kataklizmatických rozměrů, z bojiště se vynořuje nová hrozba. Corrosion: nejkrutější zbraň Archelitů, strašná nemoc, která otravuje tělo, kroutí končetiny a deformuje lidi do strašných, zdeformovaných ohavností.
Daryon, opuštěný voják v této bohem zapomenuté válce, je připraven přinést pro svou zemi nejvyšší oběť... až do dne, kdy obdrží dopis od své sestry. Jejich matka se nakazila osudnou chorobou a potřebují ho, aby našli lék. Ten den bude muset Daryon učinit rozhodnutí, které navždy změní jeho život – a osud jeho světa.
  • Fascinující dobrodružství JRPG, kde záleží na vašem výběru
    Objevte velkolepý příběh o naději a oběti, plný dějových zvratů a srdceryvných momentů. Řešte úkoly několika způsoby, rozhodujte se podle sebe a čelte jejich následkům.
  • Objevujte nádherný svět
    Putujte světem jedinečných a éterických prostředí Heryonu a odhalte jeho nejstarší tajemství.
  • Úžasný soundtrack
    Heryon oživuje úžasný soundtrack od průmyslové legendy a skladatele Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles, Yasunoriho Mitsudu.
  • Hluboký a strategický bojový systém
    Přelsťte své nepřátele v epickém tahovém taktickém boji: pomocí prostředí je nalákejte do prošibaných pastí, oklamte je a obejděte, abyste jim způsobili obrovské škody! Vyrobte si své vybavení a vylepšete jej pomocí mocných krystalů, abyste odemkli jedinečné kombinace dovedností a vylepšení.
  • Obsazení charismatických postav
    Seznamte se se skupinou nadživotních společníků, z nichž každý má své vlastní jedinečné osobnosti a atributy. Sledujte, jak rostou a vyvíjejí se v průběhu příběhu, jak jej sami prožíváte. Objevte jejich sny, nedostatky, naděje a trápení, když spolu zažijete a sdílíte mnohé výjimečné chvíle.

Trailer



Recenze na Edge of Eternity

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.