Dyschronia: Chronos Alternate PS5

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 458773
PerpEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 749 Kč

Dyschronia: Chronos Alternate [PS5]


Pro přístup ke hře se vyžaduje virtuální realita PlayStation VR2 a PlayStation 5 kamera.

O hře

Vyřešte teoreticky nemožný zločin v této napínavé sci-fi záhadě!

Zahrajte si všechny tři epizody vyšetřování zločinu ve stylu anime sci-fi. Epizodu I a II si můžete zahrát už nyní a epizoda III bude následovat později v roce 2023. Jmenujete se Hal Scion a jste vyšetřovatelem, který je jiný než všichni ostatní. Jste znám jako „variantní člověk“, který má jedinečnou schopnost vidět a měnit minulost. A vaše jedinečné schopnosti jsou přesně to, co nyní potřebujete.

Budou zde hrozivé síly, které prověří vaši mentální obratnost. Skrývejte se nebo utíkejte před nebezpečím při shromažďování důkazů. Potom obviňte pachatele ve vzrušujících sekvencích v soudní síni, kde musíte dokázat jejich vinu, i když s vámi bojují na každém kroku.

Klíčové vlastnosti

  • Speciální schopnost
    Použijte svou speciální schopnost přetočit čas zpět a změnit minulost.

  • Práce v terénu
    Vstupte do Augmented Dreaming – kolektivního snu, který chrání blaho obyvatel Astrum Close. Vaše vyšetřování vás přenese z reality do snu, ze snu do reality a zpět, když budete hledat pravdu za případem!

  • Zkouška
    Integrovaná umělá inteligence města, Justicius, je pověřena zachováním 0,001% kriminality v této idylické metropoli. Ukažte jim přesvědčivý, konkrétní důkaz a odhalte pravdu v jádru případu. Zopakujte zločin s důkazy, které shromáždíte, a odhalte skutečnou pravdu.

  • Hraniční situace
    Během vašeho vyšetřování zjistíte, že váš život je na hranici. Budete hledat slepé místo svého nepřítele nebo se pokusíte odvést jeho pozornost od sebe?

  • Hádanky
    Stopy jsou ukryty po celém městě, abyste je našli, ale čím hlouběji budete kopat, tím více záhad odhalíte. Interagujte se svým prostředím, když hledáte stopy.

Trailer


Recenze na Dyschronia: Chronos Alternate

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.