Dying Light 2: Stay Human CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dying Light 2: Stay Human CZ - PC DVDDying Light 2: Stay Human CZ - PS4Dying Light 2: Stay Human CZ - PS5
Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
Kód produktu: 385475
TechlandCZ titulky
 
Chceš ušetřit 260 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 769 Kč

Dying Light 2: Stay Human CZ [Xbox Series X|S]


Před více než 20 lety jsme v Harran bojovali proti viru - a prohráli jsme. Nyní prohráváme znovu. Město, jedna z posledních velkých lidských osad, je rozervané konfliktem. Civilizace se vrátila zpět do období temna. A i přesto máme stále ještě naděj.


Jste poutník, který má moc změnit osud Města. Jenže vaše mimořádné schopnosti nejsou zadarmo. Pronásledují vás vzpomínky, které nedokážete rozluštit, a tak se vydáváte zjistit pravdu... a ocitáte se v bojové zóně. Zdokonalte své schopnosti, protože pokud máte porážet nepřátele a udělat si spojence, budete potřebovat pěsti i důvtip. Odhalte temné tajemství těch, kteří v rukách drží moc, vyberte si stranu a rozhodněte o svém osudu. Ale ať už vás vaše činy zavedou kamkoliv, na jednu věc nesmíte zapomenout - zůstat člověkem.


ROZSÁHLÝ OTEVŘENÝ SVĚT

Zapojte se do života ve městě v nové době temna. Objevte různé cesty a skryté přechody, zatím co budete zkoumat hned několik úrovní Města a jeho oblasti.


KREATIVNÍ A BRUTÁLNÍ SOUBOJE

Využijte parkurové schopnosti a získejte výhodu i v těch nejbrutálnějších střetech. Vašimi nejlepšími přáteli budou rychlá uvažování, pasti a kreativní zbraně.


STŘÍDÁNÍ DNE A NOCI

Počkejte na noc a vydejte se do temných úkrytů nakažených. Sluneční světlo vás drží v šachu, ale jen co zmizí, příšery vyrazí na lov ze svých brlohů, takže je budete muset dávat pozor. 


ROZHODNUTÍ A NÁSLEDKY

Utvořte buducnost Města díky svým činům a sledujte, jak se mění. Rozhodněte o rovnováze sil v sílícím konfliktu a vytvořte si vlastní zážitek.


KOOPERATIVNÍ HRA PRO 2-4 HRÁČE

Hrajte v kooperaci až čtyř hráčů. Hostujte vlastní hry nebo se přidejte k ostatním a podívejte se, zda jejich rozhodnutí dopadnou jinak než ty vaše.





  •  


  • Recenze na Dying Light 2: Stay Human CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.