Dusk Diver 2 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dusk Diver 2 (Day One Edition) - PS4Dusk Diver 2 (Day One Edition) - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 445268
MergeEN dabing

Dusk Diver 2 (Day One Edition) [PS5]

Fanoušci Record of Lodoss War i zcela noví hráči si mohou naplno vychutnat tento nejnovější díl této série!
Record of Lodoss War – Deedlit in Wonder Labyrinth je 2D akční průzkumná hra vyvinutá pod přísným dohledem původního tvůrce Ryo Mizuna, která zobrazuje dříve neznámý příběh Deedlit a události vedoucí k Record of Lodoss War: Diadém smlouvy.

O hře

PŘÍBĚH
Deedlit se náhle probudí na tajemném, neznámém místě. Kde jsem? Proč jsem tady? Jelikož nablízku není nikdo, kdo by odpověděl, její otázky se potýkají jen s tichem.
HERNÍ FUNKCE
    • Útoky mečem a šípem: Použijte svůj meč k silným útokům na blízko proti nepřátelům v dosahu nebo použijte projektilové útoky pomocí luku a šípů proti těm, kteří jsou vzdáleni.

    • Vyměnitelné vybavení: Postupně se vyřizujte a používejte meče a šípy získané během vaší cesty. Výkonné zbraně a nástroje, které získáte, můžete během cesty využít ve svůj prospěch. Můžete také prodat zbraně, které již nepotřebujete.

  • Vyměnitelní elementální duchové: Střídejte mezi výběrem užitečných elementárních duchů a změňte různé atributy Deedlitu. Při používání Sylpha, ducha větru, způsobují útoky založené na větru menší škody. Když se používá plamenový duch Salamander, útoky založené na ohni způsobují menší škody.

Trailer


Recenze na Dusk Diver 2 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.