DreamWorks: Trolls Remix Rescue Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DreamWorks: Trolls Remix Rescue - PS4DreamWorks: Trolls Remix Rescue - PS5
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 465275
GameMillEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

DreamWorks: Trolls Remix Rescue [NSW]

 

O hře

Hrajte za Poppy, Větvíka a další oblíbené Trolly od studia DreamWorks a zkoumejte, rozbíjejte, tancujte a bojujte ve snaze zachránit Trollie království před padoušským mistrem melodií, který by rád změnil harmonii trolích písní!

Klíčové vlastnosti

  • Staňte se Trollem: Vyberte si svého oblíbeného Trolla, například Poppy, Větvíka nebo Dragyho Diamanta, a společně prozkoumejte, procestujte a hlavně zachraňte Trollie království!

  • Hrajte za vlastního Trolla: Vytvořte si vlastního Trolla, vystajlujte jej podle svých představ s pomocí rozmanitých účesů, všemožných obličejových prvků i nejrůznějšího oblečení a vybírejte při tom z několika tisíc možných kombinací!

  • Vlasy nejsou jen pro parádu: Pochlubte se svým vlasu-džitsu – švihejte vlasy po nepřátelích, jejich roztočením se vznášejte jako vrtulník a používejte je k uchopení, přenášení, tlačení, tahání, házení nebo rozbíjení předmětů!

  • Hudební minihry a výzvy: Odemykejte speciální předměty a nové schopnosti soutěžením v rytmických minihrách a řešením zábavných a propracovaných environmentálních hádanek!

  • Pohupujte se v trollom rytmu: Herní soundtrack obsahuje hudbu z filmové franšízy Trollové od studia DreamWorks, například písně Get Back Up Again, Hair Up a další!

  • Ponořte se naplno do Trollieho království: Prozkoumejte divy oblíbených oblastí Trollieho království, jako jsou Poppyin a Větvíky Popíků, Barbrino sopečné Rock City, Roulovo Funky City v obrovském létajícím talíři a další!

  • Bavte se s přáteli a rodinou: Putujte Trollím královstvím společně s přáteli nebo rodinou v lokální kooperativní hře až pro čtyři hráče!


Recenze na DreamWorks: Trolls Remix Rescue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.