DreamWorks All-Star Kart Racing Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5DreamWorks All-Star Kart Racing - NSW
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 465232
GameMillEN dabing

DreamWorks All-Star Kart Racing [PS4]

 

O hře

Nechte se jako nikdy předtím pobavit a rozesmát při bláznivých vysokorychlostních závodech motokár hvězdnou sestavou oblíbených postav z animovaných filmů studia DreamWorks!
V doprovodu dvaceti nejznámějších postav tohoto studia soupeřte na dvou desítkách rozmanitých tematických tratí, jako je Shrekova bažina, newyorská zoo z Madagaskaru nebo třeba ostrov Berk. Shrek, Po, Tygřice, Kocour v kozačkách, Štikút, Astrid, Mimi šéf a další se společně setkávají v nové závodní motokárové hře, která nemá obdoby!

Klíčové vlastnosti

  • Hvězdná sestava postav od studia DreamWorks: Koho si vyberete? S oblíbenými postavami, jako jsou Shrek, Po, Tygrica, Mimi šéf, Kocour v botách, Štikút nebo Astrid, bude těžké vybrat si jen jednu!

  • Dvacet úžasných motokár: Vzhled každé motokáry je inspirován jedinečnou osobností jejího řidiče. Svou motokáru můžete navíc libovolně upravovat pomocí stovek kombinací různých dílů a všemožného příslušenství, které lze také postupně vylepšovat!

  • Závoděte ve známých prostředích: Přeneste se do fantastických světů a přehánějte se, přeřazujte, skákejte a driftujte na tratích inspirovaných oblíbenými animovanými filmy studia DreamWorks, jako jsou království Za sedmi horami ze Shreka, Bergenton z Trollů , říše mrtvých z Kung Fu, newyorská zoo z Madagaskaru a spousta dalších!

  • Trollové jako vaši průvodci i pomocníci: Poppy, Větvík, Bárbra, Roula a další Trollové z oblíbeného pestrobarevného světa od DreamWorks jsou zde nejen jako vaši průvodci každým závodem, ale svými jedinečnými schopnostmi vám také pomáhají dosáhnout úspěch na závodní dráze. Sbírejte je, nechte se od nich doprovázet během závodu a těšte se na jejich speciální překvapení!

  • Spoutejte moc kouzelných drah: Trefujte magické spínače rozmístěné po trati a odhalujte skryté zkratky. Čím více spínačů za sebou trefíte, tím bude kouzelná dráha delší!

  • Bohatá nabídka herních režimů: Zažijte to pravé závodní vzrušení ve volných závodech, pohárech, výzvách nebo časovkách a postavte se svým přátelům nebo rodině v online hře až pro osm závodníků nebo v lokální hře na rozdělené obrazovce až pro čtyři soupeře. Tuto nikdy nekončící zábavu si zamiluje celá rodina!


Recenze na DreamWorks All-Star Kart Racing

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.