Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) - Xbox Series X|SDragon Ball: The Breakers (Special Edition) - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 440791
BandaiEN dabing

Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) [PS4]

Odolávejte, Unikejte, Přežijte


Sedm obyčejných lidí se ocidne zachycených v nečekaném dočasném fenoménu Temporal Steam: Sdílejí své uvěznění s Raiderem, děsivým nepřítelem z jiné časové linie s nespoutanou silou.


Jejich jedinou nadějí na přežití je vyklížit se z Temporal Steam se Super Strojem Času, ale Raider jim je na stopě a každou chvíli je silnější. Jsou to závody o čas. Přeživší se postaví síle Raidera aby ho zlomili, nebo aby byli zlomeni oni.


Vlastnosti:

  • Unikněte jako tým...nebo sami! - Spolupracujte s ostatními, dokud je stále čas, ale rozhodnutí Raidera nebo ostatních přeživších vás mohou donutit jít sami. Jaký bude styl vaší hry?
  • Zachycení v Temporal Steam - Unikněte z obrovské mapy složené z různých míst, ale opatrně! Raider vás stále hledá a může ta místa zničit a zmenšit tak váš prostor k pohybu, což zmenšuje vaše šance na přežití.
  • Užijte si první ikonické Raiderů... - Cell, Buu a Frieza! Jako Raider si užijete nespoutané schopnosti k lovu a vyhlazení přeživších. Zvládněte každou Raiderovu sílu, abyste je vystopovali a stali se ještě mocnějšími.
  • Upravte si svůj vzhled – Ať jste Raider, nebo Přeživší, vyberte si cestu postupu a odemykejte si perky, skiny a jiné, abyste si vyšperkovali svou osobní strategii na útěk jako Survivor, nebo lov jako Raider.
  • Užijte si unikátní vylepšení sil a itemů. vozidla, zbraně, grappling hooky... naplno využijte každý z nich když se Raiderovi postavíte a budete bojovat o život!



Recenze na Dragon Ball: The Breakers (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.