Dragon Ball Z: Kakarot Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dragon Ball Z: Kakarot - PS4Dragon Ball Z: Kakarot - PS5Dragon Ball Z: Kakarot - XBOX ONE
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 455781
BandaiEN dabing

Dragon Ball Z: Kakarot [Xbox Series X|S]

 

O hře

Prožijte znovu příběh Goku a dalších bojovníků Z ve hře DRAGON BALL Z: KAKAROT jako nikdy předtím!

Kromě epických bitev zažijte život ve světě DRAGON BALL Z, když budete bojovat, lovit ryby, jíst a trénovat s Goku, Gohanem, Vegetou a dalšími. Prozkoumejte nové oblasti a dobrodružství při postupu v příběhu a vytvořte si silná pouta s ostatními hrdiny z univerza DRAGON BALL Z. Objevte vše s ohromujícím vizuálem, plynulou hratelností a rychlejším načítáním!

Klíčové vlastnosti

  • Prožijte znovu příběh hry DRAGON BALL Z
    Zavzpomínejte si na všechno epické od příchodu Raditze až po poslední boj proti Buu. Zažijte události a lehké vedlejší úkoly, včetně nikdy předtím neviděných příběhových momentů, které poprvé odpovídají na některé palčivé otázky tradice DRAGON BALL!

  • Zahrajte si ikonické bitvy DRAGON BALL Z
    Zažijte bitvy v takovém rozsahu, jako nikdy předtím. Bojujte na rozsáhlých bojištích se zničitelnými prostředími a zažijte epické bitvy s bossy proti nejznámějším nepřátelům jako Raditz, Frieza, Cell či Buu. Zvyšte svou úroveň výkonu pomocí mechaniky RPG a postavte se výzvě!

  • Nebojujte jen jako Z Fighters. Žijte jako oni!
    Létejte, jezte, trénujte a probojujte si cestu ságy DRAGON BALL Z, spojte se s přáteli a budujte vztahy s obrovským obsazením postav DRAGON BALL.

Trailer


Recenze na Dragon Ball Z: Kakarot

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.