Dragon Age: Inquisition[Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 412824
ElectronicEN dabing

Dragon Age: Inquisition[Origin] [PC digital]


Výpravná RPG série od studia BioWare Vás tentokrát ohromí silou enginu Frostbite 3. Těšte se na krásné výjevy a řadu nových možností. Připravte se na Dragon Age: Inquisition.

Kataklyzmatická událost vrhá svět Thedas do zmatku. Draci zatemňují oblohu a vrhají stín hrůzy na kdysi klidné království. Mágové se pouštějí do totální války proti despotickým templářům. Národy povstávají proti sobě. Je na Vás a Vaší skupině legendárních hrdinů, abyste obnovili ve světě pořádek. Veďte inkvizici a pronásledujte agenty chaosu. Jak si tažení za pravdou vybírá svou daň, mnohá pouta a svazky se budou utvářet, ale i zanikat.

Nejnovější pokračování akčního dobrodružství Vás pohltí výjimečným příběhem, zasazeným do rozlehlého a měnícího se světa. Prozkoumejte tajné jeskyně, poražte obrovská stvoření a na základě svého jedinečného stylu hraní utvářejte svět kolem sebe.

Prozkoumávejte, veďte a bojujte. Vaše volby mají dopad na hratelnost. Dokonce i jedno jediné rozhodnutí může změnit běh následujících událostí.


 

  • Postavte se do čela inkvizice, vydejte se na nebezpečné tažení proti chaosu a prožijte působivý příběh zasazený do světa Dragon Age.
  • Navažte vztahy s řadou jedinečných a nezapomenutelných postav.
  • Prozkoumejte rozmanitý a graficky ohromující svět bez omezení.
  • Vaše činy a rozhodnutí mají dopad na běh událostí a svět jako takový.
  • Vzhled a schopnosti svého inkvizitora, skupinu stoupenců, základny a pevnosti máte plně pod kontrolou. Sami si můžete zvolit složení svých inkvizičních sil a stylu boje.

    Jedná se o digitální verzi hry Dragon Age: Inquisition, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Dragon Age: Inquisition[Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.